Šta se nalazi iza svega? Iza uspjeha, osmijeha, glamura, maske lagodnog i besprekornog života koju navlačite svakog jutra? Koje su vaše želje, potrebe, šta je ono o čemu maštate? Da li ste zadovoljni sobom ili se trudite da zadovoljite društvene standarde? Koja je tvoja savršena mjera? Jeans-a, haljine, ljubavi, uspjeha, druženja, putovanja, slobode, radosti, ushićenja…

Tvoja savršena mera je ona koja te čini srećnom. Ona zbog koje se osjećaš dobro, samouvjereno i posebno. Ona zbog koje si u skladu sa sobom, a ne sa drugima. I to je mjera koju niko ne može da ’’izmjeri’’ umjesto tebe. Zbog toga se ne obazirite na druge, već budite obzirni prema sebi. Ljubav prema sebi prvi je korak ka slobodnom i srećnom životu. Samo vi definišete svoj život, svoju sreću, svoj stil. Zato ne prihvatajte ’’neprikladno’’, ’’prosječno’’, ’’nemoguće’’.

Budite svoji. Biti drugačiji je u redu. Biti jedinstven je uspjeh. Okrenite se sebi, razotkrijte svoj svijet. Istražujte, izađite iz svoje zone komfora i krenite u potragu za sobom, korak po korak, bez straha od onoga što vas čeka na kraju. Pažljivo birajte partnera za taj put, a ako ikada posumnjate, znajte da je LegendWW uvijek tu da vam da vjetar u leđa i da vas podrži.

Nova kampanja slavi individualnost. Jedinstvenost. Personalitet. Nova kampanja slavi tebe.