Sigurni smo da ste svi već upoznati sa bredom Angel therapy i ne vjerujemo da ima mnogo vas koje još nijeste probale njihov prvi proizvod, čuvenu masku od meda i makadamije. Brend Angel Therapy je brend koji je svoju popularnost stekao prvenstveno na društvenim mrežama, facebook-u i Instagramu. Osvojio je simpatije mnogih dama prirodnim i drugačijim proizvodima, na koje mahom nijesmo navikli kada odemo u kupovinu. Na različitim blogovima i vlogovima poznatih novosadskih blogerki se može vidjeti koliko su one zadovoljne domaćim proizvodima koje pravi ovaj brend iz Novog Sada. Angel Therapy je nedavno, osluškujući potrebe svojih mušterija, lansirao anticelulit liniju Body Slim & Detox, liniju proizvoda za profesionalnu i kućnu upotrebu. Linija se sastoji od kreme i ulja za masažu, gela i seruma.

Body Slim & Detox krema za anticelulit masažu sadrži ekstrakte alge spiruline, bršljana, kestena i ljute papričice, kofein, kao i aromatična ulja cimeta i narandže. Zahvaljujući kombinaciji prirodnih sastojaka i moćnih agenasa, pomaže u borbi protiv celulita i nagomilanih masnih naslaga. Preporučuje se za profesionalne tretmane oblikovanja tijela i eliminacije celulita. Energična masaža kremom pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina nataloženih u organizmu, tonirajući kožu. Ova krema na celulit djeluje na više načina: obnavlja kolagenu strukturu kože i poboljšava mikrocirkulaciju, tako da koža postaje elastičnija i zategnutija, ubrzava lipolitičku aktivnost, smanjuje masno tkivo i preoblikuje figuru i smanjuje zapaljenje prouzrokovano celulitom, smanjujući izgled “pomorandžine kore”.

Ulje za anticelulit masažu je napravljeno od prirodnog baznog ulja, na način da stimulipe cirkulaciju i redukuje celulit i masne naslage, zateže kožu, eliminiše toksine i vodu iz tkiva. Ulje je odlično za profesionalni rad, dobro se upija i ima odličan efekat klizanja pri masaži.

Body Slim & Detox serum djeluje na razlaganje masnih naslaga ispod kože, umanjuje pojavu celulita i istovremeno hrani kožu, povećavajuči čvrstinu i elastičnost. Vidno redukuje celulit, eliminiše višak tečnosti i toksina, ubrzava cirkulaciju i metabolizam, smanjuje masne naslage i zateže i učvršćuje kožu.

Anticelulit gel sadrži strakte alge spiruline, bršljana, kestena, kofein, ulje babasua i pantenol. Podstiče razgradnju masti u potkožnom masnom tkivu, uz istovremenu aktivaciju limfne i venske cirkulacije. Gel zateže, hidrira i poboljšava teksturu kože.