Za pogled koji osvaja!

I love extreme crazy volume maskara  će dodatno naglasiti vaše oči. Duboka, crna kremasta tekstura prekriva svaku pojedinu trepavicu bojom, a ekstra velika plastična četkica osigurava senzacionalan volumen. Svaka trepavica će biti obojana, a oči privlačne. Oftamološki je testirana.

The nude edition paleta sjenki za oči i njene neodoljivo matirane i biserne nijanse prave su zvijezde: savršeno usklađene nijanse idealne su za najrazličitije dnevne i večernje izglede. Devet puderastih nijansi odgovaraju svakom tonu kože, dugotrajne su, super mekane i veoma pigmentisane.

Sjaj, sjaj

U praznično vrijeme želimo sjaj, sjaj i još malo sjaja! Sa essence highligterom zagarantovan je sjaj koji oduzima dah! Lagana puderasta tekstura highligtera vrlo lako se nanosi i blenda, tako da možete da se takmičite sa suncem cijeli dan! Veganski proizvod.

I nokti vole praznike!

Želiš savršeni božićni manikir? Nema problema: tu je crveni shine last & go! gel lak s visokim prekrivanjem za klasičan X-mas izgled ili ultra sjajna ružičasta nijansa s poluprozirnim završetkom. Odaberite jednu od mnogih nijansi koja će vaše noktiće pretvoriti u pravu prazničnu čaroliju.

Može jedan kiss?

Ako se s nekim nađete ispod imele, znate što slijedi! Kako bi vaše usne uvijek bile spremne za slatke poljupce, pomoći će vam Shine shine shine sjaj za usne. Ima glatku teksturu i na vašim usnama stvara ekstremni sjaj i pruža učinak mokrih usana. Paleta boja zaista je zavidna, pa tako možete pronaći sve, od nude nijansi preko intenzivnih crvenih boja do svjetlucavo ružičastih. Praktičan aplikator s mekim namazom omogućava precizno i glatko nanošenje. Cmok!

Sve proizvode možete potražiti u “Cosmetics” marketima.