Vječni klasici koje su nosile naše bake, krojimo, podešavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge ‘’bez pitanja’’ – zvuči poznato? Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin vidio u izlogu, mame znaju o čemu govorimo.

Komadi nove kolekcije se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti stilova i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina, od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće. Zemljani tonovi miješaju se sa vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, akcentujući poruku kampanje koja je snimljena u čarobnom ambijentu Belog Dvora.

Denim on denim modni imperativ, i ove sezone osvaja poglede i ističe da džins nikada ne izlazi iz mode! Diesel za buntovnike, tinejdžerska ljubav ili ljubav koja traje? Složićemo se da svima dobro stoji. Proljeće se zove Guess imenom: aksesoari za upotpunjen stajling daju svakoj ženi notu prefinjenosti i glamura. Duh Amsterdama i ovog puta u komadima Scotch and Soda: jedinstveni printovi, materijali koje volimo i krojevi koji svima pristaju i ove sezone krase ovaj jedinstveni holandski brend. Visoke potpetice odzvanjaju ulicama grada: Steve Madden is in the house! Za glamurozne trenutke, u kojima želiš da zasijaš i istakneš svoju ženstvenost, ovaj brend ima odgovor – svaka cipela ti pristaje! Muškarci znaju da Premiata ispunjava sve njihove uslove: udobnost, urbani dizajn i kvalitet koji traje, pa se zato odlučuju za kombinaciju sa Replay komadima, jer Replay nikad ne iznevjeri.

Stil jedne porodice priča posebnu priču i zato su sve porodice jedinstvene na svoj način. A svaka je dio Fashion and Friends porodice.