Čuvena EU Business School prezentuje svoje studije u Podgorici – Španija i Njemačka otvorene za crnogorske studente!

Međunarodni fakultet EU Business School, sa kampusima u Barseloni, Minhenu i Ženevi imaće predstavljanje svojih studijskih programa u Podgorici, u hotelu Hilton, u ponedeljak 7. juna u 18h. Broj studenata koji mogu prisustovati prezentaciji u vrijeme pandemije je 30, te će i svima biti omogućene kratke individualne besplatne konsultacije tog dana.

U saradnji sa Ino Edukacijom, regionalnim centrom za školovanje u inostranstvu, EUBS će budućim studentima približiti koncept svojih studije na engleskom jeziku u evropskim kampusima. Za EUBS su prijave i dalje otvorene. Ovo je poziv i za roditelje i studente koji imaju pitanja o uslovima studiranja i stipendijama direktno kod predstavnika EU Business School i Ino Edukacije. Za događaj i dodatne konsultacije prijavite se na ovom linku.

Kada je riječ o postpandemijskoj situaciji, koja u ovom trenutku izaziva najviše pažnje, na EUBS se časovi uživo održavaju već nekoliko mjeseci, u hibridnom režimu te je dio časova online a dio na kampusu. Od septembra će, kako vjeruju iz Ino Edukacije, sve biti na kampusu, uz opciju da studenti mogu da pohađaju neke kurseve online ako to žele. EUBS se prilagodila fenomenalno jer su lideri u online obrazovanju i visoko su rangirani na QS ranking listi. Studenti nijesu imali propušten nijedan čas i sve su uspješno pratili i imali ispite i radionice.

Poruka za roditelje

Studije na EU Business School garantuju vašem djetetu diplomu poznatog univerziteta, ali mnogo je bitnije da one garantuju networking sa ambicioznim studentima iz cijeog svijeta i kontinuiran rad na sebi. Ovaj međunarodni fakultet fokus stavlja na vjestine i samopouzdanje studenata, da kada završe fakultet budu spremni za rad u međunarodnim kompanijama, ali i u porodičnim biznisima kao i za preduzetničke poduhvate.

Za sve prijave da prisustvujete prezentaciji možete pozvati broj +38267635217