“Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b-ja. U spotu sam uspjela da dočaram emociju pjesme i najbitnije je što se sve lijepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvijek”, ističe Senidah koja je ujedno i koautor teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje Bassivity Digital.

„Senidah plijeni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

Svi outfiti u spotu napravljeni su od aktuelnih komada iz sezone proljeće/ljeto 2021 pa ćete ove kombinacije moći da nosite u bilo kojoj prilici! Đuskanje u all denim kombinaciji ili ležerni stil u „pidžama“ odijelu – Senidah je odobrila – zato samo Replay u krug, u krug!

Melodija i refren koji nas nose i tjeraju da zaigramo u kako ona kaže: „Fuziji džez roka i r’n’b-ja“ sigurno će biti na vrhu top lista ovog ljeta, a već prema prvim reakcijama naslućuje se da dugo neće silaziti sa liste naslušanijih pjesama u regionu.

Uživamo u sunčanim danima i njima inspirisanim modnim kreacijama, u legendarnom džinsu, lepršavim haljinama i prozračnim tkaninama i želimo taj osjećaj da doživimo iznova i iznova. Senidah i Replay nas pozivaju da naše najljepše trenutke ponovimo, da napravimo reprizu nezaboravnih događaja, da zaigramo i vrtimo se #ukrug uz ritam muzike. Odabrane komade koje je Senidah ponijela u spotu možete pronaći online na Fashion&Friends sajtu ili posjetiti njihove mono radnje.

Koji je tvoj No1 Replay komad koji nosiš #ukrug?