Prethodne godine, većina proizvođača dekorativne kozmetike suočila se sa padom potražnje, dok su proizvodi za njegu lica doživjeli pravi bum. Kako smo najveći dio svog vremena provodili kod kuće, žene su šminku potpuno stavile u drugi plan i posvetile se zdravlju svoje kože, ulažući u kreme, serume, maske i razne spravice za masažu. Međutim, iako briga o ljepoti počinje izborom najboljih proizvoda za uljepšavanje, bez adekvatne brige o njima, oni neće imati odgovarajuće dejstvo. Primjera radi, određeni beauty preparati na visokim temperaturama gube svoja svojstva, poput boje, mirisa i teksture, te je preporučljivo držati ih u frižideru, čime se produžava i poboljšava njihov rok trajanja i djelotvornost.

Jednu od polica u vašem frižideru rezervišite prije svega za prirodnu kozmetiku koja, budući da ne sadrži konzervanse, parabene i sulfate, ima znatno kraći rok trajanja. Čuvanjem organskih proizvoda na hladnom i tamnom mjestu sprečava se razvoj raznih bakterija i na taj način produžava njihov životni vijek. Isto važi i za medicinsku kozmetiku (za akne, rozaceu itd.), čije se aktivne supstance zagrijevanjem uništavaju, te gube svoja ljekovita svojstva. A ukoliko brinete da će vam kozmetika zauzeti previše prostora, Samsung RB7300T model frižidera sa ultratankim zidovima omogućiće skladištenje veće količine proizvoda, ne mijenjajući spoljašnje dimenzije, zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji.

Elastične papirne maske, kao i one za podočnjake u vidu flastera duže će trajati i pružiti bolji efekat ako ih držite u frižideru. Rashlađena maska zateže kožu, hidrira je, smanjuje crvenilo i otečenost, dok na toplom gubi na kvalitetu i djelotvornosti. Slično, i kreme za predio oko očiju vole hladan i mračan prostor. Ohlađena, ova krema će biti efikasnija, smanjiti otečenost i tamnu boju podočnjaka.

 

Na ove korake njege savršeno će se nadovezati roleri i drugi rekviziti za masažu lica od rozenkvarca ili žada koji hlade sami po sebi, ali dodatno rashlađeni postaju duplo efikasniji, pospješuju limfnu drenažu i čine ten sjajnijim ubrzavajući cirkulaciju. Koji god dio frižidera odlučite da namijenite kozmetičkim proizvodima, RB7300T omogućava ravnomjerno hlađenje u svim djelovima, uz pomoć All-Around Cooling tehnologije i pažljivo projektovanih ventilacionih otvora.

Serumi koji sadrže nestabilne aktivne sastojke, kao što su retinol i vitamin C, osjetljivi su na kiseonik, svjetlost i visoke temperature. Da bi zadržali svoja moćna svojstva sve do poslednje kapi, najbolje je čuvati ih na hladnom i mračnom mjestu. Sprejevi za njegu, bilo da su namijenjeni toniranju ili hidrataciji, dodatno će prijati vašoj koži, pružajući joj svu vlažnost koja joj je potrebna, uz osvježavajući osjećaj. Ako slučajno zaboravite da ih rashladite na vrijeme, jednim pritiskom na dugme RB7300T frižidera, aktiviraćete Power Cool funkciju i izuzetno hladan vazduh će u kratkom roku ohladiti sve što vam je potrebno, dok će No Frost tehnologija održati stabilnu temperaturu i spriječiti stvaranje leda.

Proizvodi o čijem roku trajanja najmanje vodimo računa, definitivno su parfemi, iako su izuzetno podložni spoljašnjim uticajima, poput toplote, vlage i svjetlosti. Od sunčeve svjetlosti i visokih temperatura hemijska jedinjenja u parfemima oksidišu, mogu izgubiti aromu ili je promijeniti do neprepoznatljivosti, zbog čega je prava šteta čuvati ih u vlažnom kupatilu. Zato dodatna Humidity Fresh+ fioka Samsung RB7300T frižidera omogućava podešavanje optimalne vlažnosti u posudi. Da vaš  novac uložen u skupe mirisne note i kvalitetne kozmetičke preparate ne bi bio bačen, čuvajte ih u frižideru.

Samsung frižideri trenutno su na posebnom popustu do 25%, uz pet godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije). Promocija traje za odabrane frižidere kupljene do 30. juna 2021. godine.

Za više informacija posjetite: https://www.samsung.com/rs/offer/cooling-promo-2021/ i https://www.samsung.com/rs/microsite/5-godina-garancija-za-samsung-proizvode/