Podigli smo jedra i uplovili u novu fashion avanturu. Ukoliko nijeste napravili ljetnje planove, neka vas nova Fashion&Friends kampanja inspiriše da to uradite što prije! S ljubavlju zaplovite u ljeto.

Sa bijelom bojom nećete pogriješiti! Lepršave haljine i lanene košulje preuzimaju kormilo! Kada na rivi prošetate u Patrizia Pepe kratkoj haljini ili zaplešete uz živu muziku u haljini na falte, vrijeme staje. Lanena košulja i efektne pantalone pokazuju istačan ukus muškarca, pa nije iznenađenje što je baš ova kombinacija favorit sezone.

Imajte na umu da su bijela boja i pastelne nijanse vaši saveznici u vrelim danima, a da rupičasti materijali i široki krojevi čine da se osjećate slobodnije.

Svaka ljetnja avantura počinje atraktivnim bikinijem koji privlači sunce i poglede. Za najefektnije isticanje tena, predlažemo Calvin Klein model, dok za prave dame izdvajamo Tommy Hilfiger teget bikini sa zlatnim dugmićima.

Da li volite da miješate gornje i donje djelove kupaćeg ili isključivo kupujete komplet modele?

Posjetite Fashion&Friends radnje ili online shop u kojima su trenutno aktuelni veliki ljetnji popusti i izaberite model, boju i stil koji vam najviše odgovara. Uronite u plavetnilo Jadrana sa naših slika i zamislite sebe u modelu koji će obiljeležiti ovo ljeto, ali i društvene mreže!

Nova kolekcija odiše stilom, a inspirišu je glamurozne jahte, šetanje obalom mora, večere sa pogledom na zaliv i zalasci sunca na pijesku. Gledali smo ljepote Kotora, starog grada i upijali svaki momenat za koji smo marljivo birali look-ove sa fotografija.

Zauvijek najvažnije, kada biramo garderobu za visoke temperature – kvalitet. Priuštite svom tijelu prirodne materijale koji će moći da prekriju vašu kožu i sačuvaju je od sunca, bez bojazni da će vam biti suviše toplo.

Za kraj, želimo da vam prelijepa ljetnja odjevna kombinacija, koja će krasiti neku od vaših fotografija, bude najljepša razglednica sa ljetovanja.

Fotografija: Dušan Petrović