Slaveći ljepotu ruralnih pejzaža, neodoljiva beauty kolekcija sadrži aromatično bilje, med, grejp i masline. Paleta boja poigrava se letnjim i jesenjim nijansama, od toplih, zemljanih boja Silky Bronzera, do ružičastih tonova sjenki za oči nove Maxi Eyeshadow Palette – svaka neočekivana kombinacija je dozvoljena i poželjna.

Proizvodi su obogaćeni hranjivim sastojcima, koji njeguju i hidriraju kožu, dajući joj blistav sjaj. Tečna podloga Hydrating Serum Foundation predstavlja savršen spoj hidratacije i najfinijih sastojaka italijanskog porijekla, uključujući ekstrakt limuna, jabuke, grožđa.

Postojanost šminke podjednako je važan kriterijum kada biramo svoje make up favorite. Pored dugotrajne maskare All Day Lasting Mascara, u ponudi je i Long Lasting Lip Liner olovka, koja će blistati na vašim usnama tokom cijelog dana.

Kako bi svaki ljubitelj novih beauty trendova bio u prilici da obogati dnevnu make up rutinu proizvodima Charming Escape, brend je razmišljao i o cjenovnoj pristupačnosti nove kolekcije, koja je prilagođena svakom budžetu. Istražite kompletnu ponudu na online shopu fashionandfriends.com.