Ekskluzivni kanadski brend Moose Knuckles okuplja neustrašive kreativce, buntovnike i vizionare koje pokreće strast za kreiranjem najluksuznije i najotpornije outwear odjeće na svijetu.

Želja da se stvore vanvremenski komadi koji izgledaju stilizovano i po najvećoj zimi dovela je do toga da brend koristi samo najfinije kanadske i uvozne materijale koji su otporni na vjetar i vodu. Sa svakim štepom i perfektno osmišljenim detaljima, ženski modeli su učinjeni laganijim, samim tim čineći siluetu elegantnijom. Zahvaljujući guščjem i pačijem punjenju jakne mogu podnijeti i najekstremnije hladne dane, dok se urbani dizajn modela savršeno uklapa u estetiku svjetskih metropola.

Sveden dizajn u muškoj kolekciji takođe sugeriše da Moose Knuckles komade možete ponijeti u svim prilikama. Savršeno topli modeli sa kapuljačom, parke sa krznenim detaljima i trendi jakne od lakovane kože epitom su stila i luksuza u koji vrijedi investirati ove sezone.

Odabrane Moose Knuckles modele možete potražiti u Fashion & Friends radnji u tržnom centru Delta City u Podgorici, kao i na online shopu fashionandfriends.com.