Kao i uvijek, essence nam pomaže za ovladamo svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možete biti baš sve što poželite, jer ćete svaki make – up stil odraditi besprekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom.

Pogledaj me u oči!

LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH MASKARA ULTRA BLACK sasvim sigurno će vaše oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža dodatni volumen i vidljivo produžava trepavice. Ovaj učinak može se dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Maskara dolazi u neodoljivom metalik ružičastom pakovanju.

Wow trepavice baš uvijek!

Trebate maskaru koja u svakoj situaciji ispunjava obećano? Evo je! LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH VODOOTPORNA MASKARA ostaje na mjestu, bez obzira na sve. Vaše trepavice će ostati iste i po kišnom ili vjetrovitom vremenu, tokom sportskih aktivnosti, pa čak i ako pustite suzu dok gledate neku slatku romantičnu komediju. Zakrivljena četkica od mekih vlakana daje trepavicama trenutni volumen i dužinu.

Čistoća u jednom potezu!

Može li se dugotrajna, vodootporna šminka ukloniti samo jednim brisanjem? Naravno da može, i to zahvaljujući REMOVE LIKE A BOSS VODOOTPORNOM ODSTRANJIVAČU ŠMINKE OKO OČIJU. Dvofazna formula uklanja maskaru, olovku za oči, sjenke i čitav make-up brzo i temeljno. Istovremeno, formula je obogaćena hranjivom vodicom kamilice, pa je oftalmološki i dermatološki testirana. Proizvod možete koristiti i za uklanjanje pudera, rumenila, highlightera, korektora… jer čisti baš sve!

Duže, veće, gušće…

Da, govorimo o trepavicama i obrvama! Uvijek želimo da budu još malo duže, malo gušće, malo izražajnije… Zato je tu GROW LIKE A BOSS SERUM ZA RAST TREPAVICA I OBRVA čija je formula obogaćena sastojcima za vidljivo duže i punije trepavice, kao i za deblje i popunjenije obrve. Serum dolazi sa dva različita aplikatora za optimalno nanošenje hranjive teksture na trepavice i obrve.

Ukrotite obrve!

Obrve vas ne slušaju i svaka dlačica kao da živi svoj život? Ne brinite! Sad je tu FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT GEL ZA FIKSIRANJE OBRVA s ultra jakim učvršćivanjem. Transparentni gel ukrotiće vaše obrve i fine dlačice, brzo se suši i traje dugo. Osim što će vaše obrve dovesti u red, gel sadrži i hranjivi pantenol koji ti pruža dodatnu njegu.

Za mega look!

O da, vještačke trepavice su ipak nivo više! LASH LIKE A BOSS vještačke trepavice imaju 3D efekat koji stvara wow look s izražajnim volumenom. Zahvaljujući fleksibilnoj traci, trepavice se lako i jednostavno nanose, a priloženo ljepilo za trepavice osigurava da one dugo ostanu na mjestu. Trepavice se mogu koristiti više puta tako da iznova i iznova možete oduševljavati sve oko sebe svojim mega lookom.