Jalize Couture, od svojih početaka, predstavlja sinonim za vanvremenski glamur i seksipil i vrlo često je i izbor poznatih dama. Sa druge strane, Italija i italijanski, mediteranski način života nadaleko su poznati. Prva asocijacija je, naravno „Dolce Vita“ i taj istančani ukus, hedonizam, sttil života u kojem vrijeme provodimo napolju u, kruženi prijateljima, dobrom hranom i vinom, obavezno negdje u seoskom pejzažu… Vjerujemo da ovako zamišljate raj. Upravo ovaj spoj donosi nova Apulia kolekcija, inspirisana onim najboljim iz Italije: Pugliom. Kolekcija nam kroz fantastične fotografije donosi neponovljivu modnu avanturu, koji samo ovakva kombinacija brenda i pejzaža može da nam priredi.

Fotografije, osim predivnih komada iz nove kolekcije, donose skriveni biser koji nam je tako blizu: Polignano a Mare. Ovaj italijanski dragulj nalazi se na ivici krševite uvale okupane plavičasto-zelenim nijansama mora. Prepleti kamenih ulica, ljupkih trgova i tajanstvenih pećina prosto mame da budu otkriveni. Kolekcija je bogata glamuroznim, chic komadima, koji donose fuziju ženstvenosti i aktuelnih trendova. Vjerujemo da će ovi  vanvremenski komadi privući sve poglede. Jalize žene širom svijeta obožavaju ovaj brend, životni stil i mentalitet samog brenda, a kampanje i modeli u njima stvaraju fantaziju oko Jalizea. Takva je i njihova nova kampanja, koja nam pokazuje da trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi ostaju IN zauvijek. Jalize novom kolekcijom nastavlja da njeguje ženstvenu, sofisticiranu estetiku, uz zemljane tonove, ali i komade koji dolaze u pravom ljetnjem koloritu.

Jalize je sinonim za eleganciju i snagu, i izuzetnu pažnju poklanjaju visokokvalitetnim trikotažnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode. Zato nova kolekcija donosi nezaboravan dizajn ready-to-wear komada koji će trajati i uvijek biti jedan od omiljenih komada u vašem garderoberu. Materijali koji se koriste u izradi su luksuzni, premium materijali. Na treba zaboraviti ni osjećaj udobnosti i komforta, koji čine da se dobro osjećamo u onome što nosimo. Jalize stil je i ovdje jedinstven, baš kao i žene koje biraju brend.