Urbani  njemački brend HUGO, koji je zapravo mladalačka, ležernija linija čuvene modne kuće Hugo Boss, predstavlja priču o individualnosti, samoizražavanju i autentičnom pogledu na oblačenje. Brend koji je oličenje autentičnosti, slobode i urbanog duha organizovao je u petak nezaboravnu HUGO žurku kojoj su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti.

Epicentar fashion – party svijeta i nezaboravne žurke bio je Mistral Beach Club, a vrhunska atmosfera, zagrijana bitovima svjetski poznatog DJ-a Burak Yetera, razdrmala je veliki broj zvanica iz svijeta javnosti, ali i najpoznatije i najuticajnije influensere regiona, poput fotografa Dušana Petrovića, influensera Dunje Jovanić, Frana Lauša, Elene Dizdar, manekena Sandy Bogovca i brojnih drugih predstavnika iz svijeta mode, kulture, umjetnosti i šou-biznisa.

Zvanice su uživale u očaravajućem prostoru splitskog Mistral Beach bara koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi HUGO raj prepun detalja u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Gosti su imali priliku da u okviru body art punkta dobiju privremenu tetovažu ili podignu look na viši nivo uz cool pletenice. Erupciju pozitivne energije izazvala je zvijezda internacionalne klupske scene Burak Yeter, poznat po globalnom hit singlu Tuesday.

Kao uvod u žurku koja je podigla modnu temperaturu na maksimum, dvadeset poznatih influensera tokom popodneva uživalo je u krstarenju po okolnim ostrvima, dok je poznati DJ dvojac Vanillaz svojim setom kreirao pravu party atmosferu na brodu.  Energija, druženje, urbani outfiti, avantura, influenseri – pogledajte kako je izgledalo nezaboravno HUGO krstarenje Jadranom!

Modni događaj sezone organizovan je u čast novih, nezaobilaznih HUGO prodavnica koje su otvorene sredinom ljeta u shopping centrima Ušće i Mall od Split. Radnje se odlikuju autentičnim enterijerom kojim dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi i neponovljivom šoping iskustvu. Nova kolekcija donosi meke crop dukserice, majice koje krase upečatljivi grafički elementi, sportske pantalone i košulje mogu se lako kombinovati i nadopunjavati iz sezonu u sezonu, zbog čega će se svaka HUGO kupovina dugo zadržati na listi vaših odjevnih favorita.

Svaki dan je HUGO dan! Uz novu jesen/zima kolekciju, usudite se da budete ono što jeste, jer vaš način je HUGO način. Istražite komade koji pomjeraju granice između formalnog i sportskog stila u Fashion&Friends multibrend radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru, kao i na fashionandfriends.com online shop-u ili kroz F&F aplikaciju.