Zbogom, jednostavni nude izgledi! Novo CATRICE ažuriranje asortimana za jesen/zimu 2022 daje turobnoj sezoni dašak boja i sadrži sjajne proizvode koji istovremeno obavljaju nekoliko funkcija: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, njeguju vrijednim sastojcima i ubjeđuju svojim snažnim performansama. Mali detalji koji pomažu da svakodnevni život učinite ljepšim i otkrijete sebe na potpuno nov način – vjerni njihovom novom motu: “Nije magija. Šminka je.”

Novi CATRICE proizvodi se mogu koristiti intuitivno, hranljivi su, iznenađujući i imaju trenutni efekat – ovaj aspekt multitaskinga se takođe odražava u četiri tendencija sezone: Zašto komplikovati stvari kada mogu biti tako jednostavne?

CATRICE to čini “Make it Easy” – lako i transparentno i razumljivo saopštavaju  svim ljubiteljima ljepote efekte proizvoda, od čega su napravljeni i kako se primjenjuju.

Pobjeći od svakodnevnog životnog stresa na kratko? “Surprise Me” donosi iznenađujuće trenutke u svim dimenzijama: sa svojim jedinstvenim teksturama, bojama i efektima, proizvodi vas pozivaju na eksperimentisanje.

Svi CATRICE noviteti dostupni su na policama „Cosmetics“ marketa.