Švedski beauty-tech brend FOREO, koji je svojim naprednim skincare gadgetima donio revoluciju u kućnu njegu lica, odnedavno je dostupan u Crnoj Gori na Multicom i Cosmetics prodajnim mjestima. Osnovan od strane inovatora Filipa Sedića, FOREO poslednih 9 godina oblikuje i mijenja beauty industriju. Zahvaljujući revolucionarnim uređajima iz LUNA i UFO linije i najbrže rastućom kategorijom BEAR uređaja, brend je postao sinonim za profesionalne kućne skincare tretmane. FOREO je osvojio srca i brojnih poznatih osoba pa se među njegovim obožavateljima nalaze Victoria Beckham, Kim Kardashian, Meghan Markle, Miley Cyrus, Cindy Crawford, Chrissy Teigen i Rita Ora.

Prošle godine, u svijetu su se svakog minuta prodala 3 FOREO uređaja, a njegove inovacije inspirisane naukom, prirodom i ljudima predstavljaju dugoročnu investiciju u zdravlje kože. U ovom postu, govorimo o LUNA 3 uređaju, koji je istinski vrijedan kupovine. Temeljno čišćenje lica je prvi korak kvalitetne skincare rutine, a LUNA 3 podiže taj ritual na viši nivo. Patentirane T-Sonic pulsacije i mekane silikonske dodirne tačke za samo jedan minut pružaju dubinsko, ali nježno čišćenje i uklanjaju 99,5% nečistoća, znoja i ostataka šminke.

LUNA 3 dolazi u tri varijante – za normalnu (roze boje), mješovitu (plave boje) i osjetljivu kožu (ljubičaste boje), a njena poleđina služi za masažu koja, uz pulsacije jačeg i slabijeg intenziteta, učvršćuje kožu, poboljšava ten i obnavlja teksturu kože. Omogućenom personalizacijom tretmana FOREO je odlučio razmaziti svaku od nas, pružajući nam tako individualnu njegu, što je još jedan veliki plus ovog proizvoda. U samo nekoliko koraka ovaj uređaj ćete spojiti sa svojim mobilnim telefonom, nakon čega ćete imati mogućnost odabira vremenskog raspona i jačine pulsiranja za tretiranje pojedinih djelova lica – čela, brade i obraza.

FOREO LUNA 3 – personalizovanim tretmanom do dubinske skincare njege i blistavog izgleda

Kao i obično kada je riječ o luksuznim proizvodima kao što je FOREO LUNA 3, nameće se pitanje jesu li, s obzirom na cijenu uopšte vrijedni kupovine. U nadi da ćete pronaći odgovor na to pitanje, u ovom tekstu vam predstavljamo karakteristike ovog pametnog uređaja, kao i učinak koji ostavlja na koži nakon korišćenja u svakodnevnoj rutini.

Po čemu je FOREO LUNA 3 posebna?

Ovaj proizvod naizgled nam ne djeluje neophodno i vjerovatno se svako dvoumio oko odluke kupiti ga ili ne, međutim odgovor se krije u rezultatima koji su jasno vidljivi nakon dugoročnog korišćenja. Ono što će vas na prvi pogled osvojiti je sama činjenica da u sopstvenom domu možete priuštiti kvalitetan, učinkovit i opuštajući kozmetički tretman. Na kraju večeri opustićete se, dok ćete u jutarnjoj rutini pripremiti kožu i pružiti joj sve što joj je potrebno za blistav i svjež izgled. Iako uređaj služi čišćenju i masaži lica, posebno je važna uloga koju igra u procesu pročišćavanja lica. Važno je napomenuti da se ovdje ne radi samo o trenutnom renutačnom čišćenju lica koje uključuje uklanjanje nečistoća, već je puno bitniji dugoročni učinak koji se ogleda u  čistim porama, svježem izgledu, boljem tonusu i mekoći kože lica i vrata.

LUNA 3 znači savršeno čistu kožu

Bez obzira koliko dugo i snažno rukama prali lice, koža nikada neće biti tako čista, učvršćena, glatka i blistava kao kad to čini LUNA 3 svojim mekanim silikonom i high-tech soničnom tehnologijom. beauty Tech revolucija ovdje radi svoje, jer kada se sonični talasi usmjere prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući one nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četke ne mogu doprijeti. Sonični talasi podstiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osjećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksikaciji kože, stimulišući je na ćelijskom nivou.

Četiri masažna moda

Eyes on the Prize: Dvominutna masaža koja koristi kombinaciju jakih i slabih pulsacija namenjenih učvršćivanju kože oko očiju.

Nothing but Neck: Dvominutna masaža koja učvršćuje kožu vrata i dekoltea.

Contour Crazy: Ova četvorominutna masaža definiše konture obraza i vilice.

Mouth Magic Ublažite bore oko usana pomoću ove dvominutne masaže.

Kako djeluje na opšte bolje stanje kože lica?

Iako tehnologija pulsiranja već samom masažom omogućava bolju prokrvljenost kože, vrlo je važan korak u skincare rutini jer omogućava nanošenje aktivnih sastojaka na potpuno očišćenu kožu, što će omogućiti i potpuno upijanje proizvoda. Aktivne materije iz omiljenih skincareproizvoda bolje će se apsorbovati i samim tim će i bolje djelovati, pa je to odgovor na pitanje zašto lice nakon nekog vremena poprima blistaviji izgled. Na kožu koja nije potpuno očišćena, sastojci će imati puno slabiji učinak jer će se zadržati na površini, a neadekvatno čišćenje nerijetko rezultira i začepljenim porama i uopšteno neredom na licu.

Na koji način ostvaruje anti-age učinak?

Osim za čišćenje lica, ovaj uređaj nudi i mogućnost masaže lica. Tako u aplikaciji FOREO for You možete preuzeti masažne tretmane s anti-age učinkom i koristiti se njime u svrhu umanjivanja bora i posledica starenja kože. Masaže lica sve su popularnije i sve češće postaju dio skincare rutina mnogih, a FOREO LUNA 3 svojim dostupnim, predodređenim tretmanima taj proces uveliko olakšava. Uz to je vrlo važno ponoviti činjenicu da masažna funkcija igra veliku ulogu u cirkulaciji kože lica, pa je kontinuiranim korišćenjem čini elastičnijom i zategnutom.

Tehnička postavka uređaja

FOREO LUNA 3 u potpunosti je vodootporna, pa se ne morate brinuti za njeno održavanje. Jednim punjenjem omogućena vam je maksimalna izdržljivost, odnosno 650 tretmana pa je potpuno sigurna za korišćenje. Vrlo je važno istaknuti razliku u odnosu na kopije kojih je zaista puno. Materijali od kojih su izrađene kopije često nijesu prošle sigurnosni test, pregrubi su i mogu oštetiti kožu. Takođe, velika je mana fake proizvoda i baterija, što može nanijeti više štete od uštede za kupovinu originalnog proizvoda.