Samo vrhunski proizvodi nose “Yasenka” potpis. U ovaj moto hrvatske firme, koja proizvodi ljekove, dodatke hrani i kozmetiku, uvjerili su se i gosti koktel žurke, koja je upriličena  sinoć u hotelu ,,Hilton” u Podgorici. Bila je to prilika da se prezentuju Yasenka proizvodi, ukaže na značaj SkinAge linije i predstavi kompanija ,,Fit-Lab” koja je ovlašćeni zastupnik pomenutih proizvoda za Crnu Goru. Radi se o preparatima sadrže hidrolizovani kolagen u tečnom obliku, kako bi se kolagen što bolje apsorbovao u organizmu.

Suvlasnica kompanije ,,Fit-Lab” Marija Sabojlović kazala je da je ovo za njih poseban događaj. “Nije prošlo ni pet mjeseci od kada smo, s jedne strane, osnažene podsticajem ženskog preduzetništva, a sa druge strane u potrebi za zdravim stilovima života, koleginica Ivona Đurišić i ja napravile hrabar poduhvat i osnovale kompaniju. Na tom putu nas je, pored hrabrosti, pratila i sreća, te smo za partnera dobile kompaniju ,,Yasenka” – rekla je Sabojlović. O kvalitetu njihovih proizvoda, ističe ona, govori i to da su za samo pet mjeseci postali jedni od vodećih proizvođača tečnog kolagena u Crnoj Gori. “Sada je taj asortiman proširen na kozmetiku i na liniju za imunitet. Ono što možemo obećati je da je ovo samo početak i da će, uz zajednički trud i rad i neizostavan kvalitet, Yasenka proizvodi zablistati na crnogorskom tržištu”.

Direktor prodaje ,,Yasenke” Samo Koren upoznato je goste kako je Yasenka za samo osam godina postala ono što jeste danas, kompanija čiji se kvalitet prepoznaje i u svijetu. Koren je pojasnio da pokrivaju sve potrebe savremenog čovjeka, od proizvoda za disajne puteve, imunitet, urinarne probleme do onih za sportiste. “Krenuli smo ‘from zero to hero’, iz ničega, iz ideje, od firme koja se veoma teško probijala sa ogromnom konkurencijom i na kraju postali jedan od najvećih distributera u Crnoj Gori. Yasenka je prisutna u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, uz još 35 država širom svijeta, dok je u Hrvatskoj broj jedan. Postali smo prepoznatljiv brend i nadamo se da ćemo i u Crnoj Gori rasti i postajati sve veći i veći. Vjerujemo da su u praćenju trendova, praćenju lifestylea, naša SkinAge linija i naš kolagen apsolutna stvar koja ima potencijal za budućnost i na čemu želimo da radimo” – poručio je Koren.

Ana Prkačin, glavna  farmaceutkinja u kompaniji ,,Yasenka” predstavila je SkinAge liniju i govorila o značaju kolagena. “SkinAge je nastao iz potrebe da osiguramo koži sve ono što joj treba, da je nahranimo iznutra. SkinAge sadrži samo najkvalitetnije pomno ispitane aktivne molekule i zbog toga je dosegao povjerenje već miliona žena širom svijeta. Zaustavlja proces starenja, omogućuje svakoj ženi da njena koža zablista – rekla je Prkačin. Navela je da se preparati razlikuju u dodacima, da postoje oni koji sadrže minerale i vitamine, kao i oni koji sadrže još neke ekstrakte, poput zelenog čaja, MSM i Q10, jer  je svakoj koži potrebna hidratacija, a to se postiže kolagenom i hijaluronom u visokim dozama.Uz kolagen, Yasenka je poznata i po hair boost proizvodu, koji hrani i hidrira kosu, kako bi se smanjilo njeno opadanje, podsticanje rasta nove, mlade kose i kako bi kosa bila bujna, kao što je bila prije stresnih perioa, koji su najčešće uzrok njenog opadanja i smanjenog kvaliteta.

Iz “Yasenke” ističu da ne žele samo da prate standarde, već da ih stvaraju, jer ,,samo tako možemo osigurati da našim potrošačima postanemo pouzdan i poželjan partner – i novi član njihove porodice”. Događaju su prisustvovale zvanice iz javnog života Crne Gore. Gosti su popunili kratki upitnik i na osnovu njega saznali koji je odgovarajući proizvod iz SkinAge linije za njihovu kožu.