Sigurno ste čuli za serum za lice, proizvod za njegu kože koji u poslednje vrijeme doživljava sve veću popularnost, ali da li zapravo znate čemu ovaj proizvod služi i kako se koristi? U moru krema za njegu kože, gelova za hidrataciju i sličnih mazalica koje se vjerovatno već nalaze u vašem neseseru, nije ni čudo što se pitašte da li je zaista neophodno nabaviti i serum za lice. Odgovor je – da! Serum za lice je i te kako neophodan vašoj koži.

Prateći svjetske trendove i razvoj anti-age proizvoda nove generacije, Yasenka nam donosi 2 fantastična nova seruma za lice. SKINAGE Beauty Hydra Booster i SKINAGE Beauty Retinal Power.

Skinage Beauty Hydra Booster donosi hidrataciju bez granica, jer sadrži 4 tipa hijaluronske kisjeline, provitamin B5, Matrixyl 3000 peptid. Ovaj serum hidrira i vraća volumen i mekoću u dubokim i površinskim djelovima kože, smanjuje pojavu dehidracijskih bora i zaglađuje površinu kože, regeneriše, podstiče stvaranje novih ćelija, stabilizuje kožnu barijeru smanjujući iritabilnost i osjetljivost, vraća čvrstinu, elastičnost i povećava debljinu kože. Dolazi u teksturi osvježavajućeg vodenastog gela i namijenjen je svim tipovima kože. Brzo se upija i ostavlja ugodan osjećaj na koži, bez osjećaja lijepljenja. Pogodan za korišćenje na području vrata, lica i dekoltea.

SKINAGE Beauty Retinal Power je obnavljajući anti-age serum, koji donosi moćnu kombinaciju 0.05% retinala, vitamina B3 i B5 i hijaluronske kisjeline. Retinal, inače, predstavlja prirodni i najpotentniji oblik vitamina A. Ubrzava proces obnove ćelija, dolazi do odbacivanja odumrlih ćelija i sinteze novih. Prodire u duboke slojeve kože, smanjuje upalu i ima antibakterijski učinak. Rezultati su smanjeno lučenja sebuma, smanjeno nastajanje novih i uklanjanje postojećih akni i hiperpigmentacija. Retinal djeluje čak 11 puta brže od retinola. Osigurava ujednačen ten i blistavu kožu, zaglađuje teksturu kože i dokazano smanjuje bore. Podstiče sintezu kolagena u dubokim slojevima kože, čineći ih kompaktnijima i povećavajući njihovu debljinu.