Priča o brendu Patrizia Pepe je priča o velikoj ljubavi. Ljubavi prema italijanskoj modi, ženama i viziji žene koja je pokretačka sila cijelog koncepta. Savršena kombinacija svakodnevne praktičnosti i večernjeg glamura crte su koje obilježavaju i novu kolekciju, donoseći modele savršene za sve prilike.

Ono po čemu je brend vrlo brzo postao poznat jesu izuzetno precizni krojevi koji izgledaju jednostavno, ali su prave male studije konstrukcije, zahvaljujući kojima svaki komad sa njihovim potpisom savršeno prati tijelo i pruža ultimativnu udobnost. Unesite malo ležernosti u vaš poslovni look i izaberite oversized komade, koji će vašoj kombinaciji dati dozu urbanosti. Combat crne pantalone do članka odličan su uvod – kombinujte ih sa vanvremenskim i uvek modernim bijelim džemperom i bordo bajker jaknom koja će u potpunosti podržati vaš manje formalan stil.

Večernja varijanta ovoga puta potpuno je nadahnuta luksuznom elegancijom. Izgledajte originalno i autentično, birajući komade koji odišu ženstvenošću. Patrizia Pepe elegantna crvena haljina sa dekorativnim dugmadima izgledaće veoma upečatljivo, dok će njen asimetričan kroj cijelu kombinaciju učiniti još zanimljivijom. Kako bi haljina ostala vaš statement komad večeri, nosite je sa crnim komadima nešto svedenijeg izgleda i boja.