Kombinacijom najboljih sastojaka – visokokoncentrovani ekstrakt kavijara i 24 karatno zlato, nastao je FOREO Intensive Caviar Fusion tretman. Ovaj UFO tretman u dva koraka nudi dekadentno iskustvo njege za samo tri minuta! Nahranite svoju kožu vrhunskim sastojcima koristeći novo dizajniranu silikonsku masku koja se koristi sa UFO uređajem za maksimalnu apsorpciju, a zatim dodajte 24k zlatni serum za ten koji vraća vrijeme unazad. Koristi se sa UFO ili UFO 2 uređajem.

Intensive Caviar Fusion donosi potpuno novo iskustvo  korišćenja maski za lice. Blistava, mladalačka koža nema cijenu. Ovaj ekskluzivni UFO tretman u 2 koraka snabdijeva vašu kožu najdragocjenijim elementima na zemlji i potpuno je revitalizuje za samo 3 minuta. Prepustite se moćnoj kombinaciji ekstrakta kavijara i 24-karatnog zlata i otkrijte ten koji može podnijeti test vremena.

KORAK 1: Maska sa kavijarom za podmlađenu kožu

Maska sa moćnom kavijar formulom u kombinaciji sa UFO uređajem idealan je izvor mladosti i hidratacije. Zahvaljujući ultra glatkom silikonskom disku, esencija maske se lako nanosi na lice. Pomaže u revitalizaciji i obnavljanju kože, hrani kožu vlagom za mekši, glađi ten, podiže tonus lica i kožu čini gipkom, vraćajući mladalačku blistavost.

Najsofisticiranija maska do sada je najnaprednija FOREO maska do danas i napravljena je od visokokvalitetnog neporoznog silikona nove generacije, koji omogućava maksimalnu apsorpciju hranljivih sastojaka u kožu. Kako ultramekani disk klizi po koži, esencija maske postepeno i ravnomjerno se raspoređuje po licu.

Maksimalna apsorcija

Neapsorbujući silikon osigurava da se 100% esencije maske apsorbuje u kožu.

Difuzni mikrokanali

Postepeno raspoređuju esenciju maske po koži radi veće efikasnosti.

Mekše nego ikada

Vrhunski silikon bez napora klizi po koži za još glađe i prijatnije UFO iskustvo.

Ultra-higijenski silikon

Neporozan, otporan na bakterije i pogodan čak i za najosjetljiviju kožu.

Meka podloga od pamuka

Natopljena esencijom kavijara za najefikasniji rezultat.

 

KORAK 2: Esencija sa 24-karatnim zlatom

Svaka kap ovog koncentrovanog seruma ubrizgava se u čisto 24-karatno zlato, drevnu tajnu za čvršći ten i podmlađen izgled. Koža je prosvijetljena iznutra i dubinski hidrirana za mladalačku jedrinu i blistavost koja traje. Pomaže u smanjenju znakova starenja za mladalačku kožu, hidrira i jača kožu, čineći je blistavom i osvježenom i jača prirodni proces obnavljanja kože za ujednačen i gladak ten.

Tretman Caviar Fusion maskom 

Priprema: Blaga toplina priprema kožu da potpuno upije sve blagodeti esencije maske, dok crvena LED svjetlost pomaže u smanjenju znakova starenja kože.

Revitalizacija: Termoterapija i intenzivne T-Sonic™ pulsacije ulivaju esenciju maske bogate kavijarom u kožu, dok zelena LED svjetlost pomaže u revitalizaciji kože.

Zatezanje: Okrepljujuća krio-terapija osvežava i učvršćuje kožu dok istovremeno zadržava vlagu. Istovremeno, niskofrekventne T-Sonic™ pulsacije nježno uklanjaju napetost lica i zelena LED svjetlost pospešuje mladalački sjaj kože.