Novo ažuriranje CATRICE asortimana za sezonu proljeće/ljeto 2023. čini našu rutinu ljepote lakšom nego ikad prije.  Proizvodi očaravaju svojim impresivnim bojama, održivim pakovanjem, visokokvalitetnim sastojcima i snažnim performansama – zabavna ljepota kakvu volimo. Bilo da želite postići cool naglaske, svježi izgled ili hranjivu njegu kože: proizvodi podižu ljepotu na potpuno novi nivo. Moto? It’s not magic, it’s make-up.

Ako postoji nešto što novi proizvodi mogu učiniti, to je učiniti da srca ljepote malo brže kucaju. Novi vrhunci sada su još inovativniji i praktičniji. To se takođe odražava u četiri ključna trenda sezone:

BACK TO BASICS: Minimalizam na prvom mjestu, u skladu sa ovim motom: Fokus je ovdje na kvalitetu, održivosti i multifunkcionalnosti – po pristupačnoj cijeni.

Živimo lagano! S pragmatičnim alatima, CATRICE se fokusira na BEAUTY SNACKS, koji omogućavaju brzo dotjerivanje bez žrtvovanja kvaliteta.

Ponekad se morate počastiti. Visokokvalitetni artikli za ljepotu poznati kao LITTLE LUXURIES uz dobar odnos cijene i učinka ne samo da čine našu svakodnevicu malo ljepšom, već stvaraju i lično doživljaj nagrađivanja.

Uz LET BEAUTY ENTERTAIN YOU, CATRICE nudi beauty proizvode s iznenađujućim efektima, jedinstvenim bojama, nevjerovatnim teksturama i estetskim pakovanjima.

Sve nove proizvode možete potražiti u “Cosmetics” marketima.