Revolucionarna beauty rutina je tu – FOREO, najpoznatiji beauty tech brend na svijetu, predstavio je  LUNA 4 plus, futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica u verzijama za normalnu i osjetljivu kožu. FOREO LUNA 4 plus je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizovani tretman lica, kombinujući čišćenje lica s termoterapijom, T -Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom.

Po prvi put ikad, LUNA™ ima 6 tehnologija: T-Sonic pulsacije, termoterapija, infracrveno svijetlo, crveno LED svijetlo (NASA tehnologija), tretman mikrostrujom, antishock system. LUNA™ 4 plus je uređaj za dubinsko čišćenje lica s termoterapijom uz infracrveno i crveno LED svijetlo u jednom tretmanu, kao i za antiage masažu i lifting lica. Prvi je uređaj koji dubinski čisti, zagrijava (otvara pore), smanjuje znakove starenja s infracrvenim/crvenim LED svijetlom i mikrostrujom.

Otkrijmo sve jedinstvene karakteristike ovog revolucionarnog skincare uređaja za dubinsko čišćenje i učvršćivanje kože:

REVOLUCIONARNO ČIŠĆENJE LICA S TERMOTERAPIJOM

Dubinsko čišćenje s termoterapijom predstavlja futuristički iskorak u beauty-tech kategoriji. Zagrijavanjem kože, a time i širenjem pora i otapanjem nečistoća, omogućava izuzetno precizno i ​​optimizirano čišćenje i pripremu kože za bolju apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu.

Uređaj je fabrički programiran da se može ručno pokrenuti tretman za nježno, dubinsko, regularno čišćenje i masaža kože, a putem aplikacije mogu se reprogramirati funkcije na samom uređaju za tretmane prema želji svakog korisnika LUNE. Čišćenje možete prilagoditi po tipu kože i prema potrebama kože – godišnja doba, svakodnevno, pa čak i po područjima kože lica. Prilagodite svaki način rada birajući intenzitet koji vam najviše odgovara, putem FOREO For You aplikacije.

Kako očistiti lice:

  • Uklonite svu šminku, umijte se i nanesite FOREO sredstvo za čišćenje;
  • Ponovo pritisnite univerzalno dugme za aktiviranje željenog modela čišćenja;
  • Obraze i čelo očistite kružnim pokretima, a nos klizeći gore-dolje;
  • Kako biste isključili uređaj, pritisnite i držite univerzalno dugme 3 sekunde;
  • Isperite i osušite lice. Nastavite s drugom fazom njege lica – učvršćujućom masažom.

CILJANO I SIGURNO UČVRĆIVANJE MIKROSTRUJOM

Aktivirani putem FOREO aplikacije, mikrostrujni tretmani FOREO LUNA 4 plus uređaja dubinski stimulišu mišiće lica niskom frekvencijom električnih impulsa iz dvije igle na zadnjoj strani uređaja, što omogućava tretiranje ciljanih područja lica i personalizovani učvršćujući tretman.

U LUNA™ 4 plus uređaju se nalazi i Anti-Shock System™. To je poseban, integrisani sistem koji mjeri otpornost kože na struju i automatski prilagođava odabrani intenzitet mikrostruje koji je najbolji za vašu kožu i garantuje ugodan tretman sa maksimalnim rezultatima.

Modeli učvršćujućih masaža:

Koristeći FOREO aplikaciju, jednostavno odaberite jedan od 5 dostupnih tretmana i FOREO LUNA 4 plus uređaj će se automatski sinhronizovati. Upotrijebite igle na zadnjoj strani uređaja kako biste mikrostruju usmjerili direktno na kožu uz pomoć provodljivog FOREO SERUM SERUM SERUM-a (ili seruma po vašem izboru).

  • Prije aktiviranja mikrostrujnog tretmana provjerite je li FOREO LUNA 4 plus uređaj potpuno suv.
  • Provjerite je li vaša koža čista i suva.
  • Nanesite veliku količinu provodljivog seruma na područje lica koje ćete tretirati. Ne biste trebali osjetiti nikakav neugodan osjećaj za vrijeme trajanja tretmana.
  • Pratite uputstva u FOREO aplikaciji kako biste pokrenuli željeni tretman mikrostrujom.
  • Vašu beauty rutinu završite hidratantnom kremom po izboru. FOREO LUNA 4 plus će se automatski isključiti na kraju rutine.

Zaboravite na brzo i nespretno umivanje rukama i oslonite se na svog novog omiljenog skin care partnera, LUNA 4 uređaj – praktičnu one time investiciju kojoj nijesu potrebni zamjenski djelovi, koja je kreirana da traje dugo i naravno, radi perfektno. Cjelokupna linija FOREO LUNA 4 proizvoda dostupna je na globalnom foreo.com web-sajtu, dok je LUNA 4 plus u komercijalnoj prodaji u Crnoj Gori dostupna na Multicom i Cosmetics prodajnim mjestima.