Neponovljivi Stjepan Hauser, “buntovnik sa violončelom” nastupiće 25. avgusta u Baru, epicentru dobre zabava, najavljuju iz Turističke organizacije Bar (TOB). Hauser otvara prvu samostalnu turneju koncertom ispred platoa Sportske dvorane Topolica.

“Nakon nezaboravnog koncerta Zdravka Čolića 21. maja kojim je ujedno najavljen početak turističke sezone, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Vlade Crne Gore, TOB organizuje još jedan spektakularan koncert u cilju upotpunjavanja sadržajnosti ponude na barskoj rivijeri. Pored Hausera, na bini će biti muzičari koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju. Posebnu čar daće i specijalni scenski efekti, po kojima su njihovi koncerti prepoznati. Prije Hausera, omiljeni crnogorski muzičar Sergej Ćetković održaće koncert, sa početkom u 21:00 čas. To će biti najljepši uvod za spektakl Stjepana Hausera.

Stjepan Hauser je pravi virtuoz, poznat po izvanrednoj sposobnosti da u svaku notu unese strast i energiju. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na njegovom YouTube kanalu i na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću i uspjeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Za razliku od ostalih Hauserovih koncerata, ulaz je besplatan.