Kada je počela priča o “Sophie’s Beauty Line” konceptu, on je otvoren sa puno ljubavi i sa željom da se napravi jedno drugačije, savršeno mjesto. Ideja je da na jednom mjestu možete naći i dobiti sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga, kako bi bila zadovoljna, lijepa i uspješna. Beauty concept store je nešto što za svaku ženu predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno, a dame koje su njihovi klijenti ovdje zaista uživaju i osjećaju se posebnim. Na jednom mjestu, ženama je ponuđen kvalitet, vrhunsko iskustvo uz konkurentne cijene i profesionalizam. “Sophie’s Beauty Line” je više od salona ljepote. Pored glavnog cilja, kvaliteta bilo koje usluge iz široke ponude, sa velikom pažnjom misle o svemu, kako bi vaše vrijeme provedeno ovdje bilo pravo uživanje, a ne samo obaveza uljepšavanja. Od petka, ovu predivnu, luksuznu oazu ljepote možete posjetiti na novoj premium lokaciji – Šeika Zajeda Oaza 2 i uživati u prekrasnom, novom ambijentu.

Uz nama već znane profesionalce, “Sophie’s Beauty Line” koristi i luksuzne preparate u svakoj oblasti njege ljepote: tu su “Redken” i “Balmain” rituali u liječenju, njezi i kolorisanju kose, zatim “O.P.I.”, “CND” i “Jessica” brendovi lakova za nokte, i još mnogo procedura koje primjenjuju. Osim što brendove poput Redkena i Balmaina koriste u ovom savršenom salonu, on je ujedno i ekskluzivni distributer istih, pa ih ovdje možete kupiti u maloprodaji za vašu kućnu upotrebu, ali i u veleprodaji. Svi ovi brendovi su u kozmetičkom svijetu poznati kao izuzetni i vrlo cijenjeni, pa ih nije potrebno posebno predstavljati.

Njihova ponuda sada je bogatija za ekskluzivni tretman EMSCUPLT – jedinu neinvazivnu proceduru na svijetu koja istovremeno oblikuje mišiće i sagorijeva masnoće. Ovo je prvi takav aparat u Crnoj Gori, poznatog proizvođača BTL. Vjerujemo da ćete uz čuvenu Endosferu, koja je već neko vrijeme dio njihove ponude, vašu liniju dovesti do savršenstva. Naravno, ne treba zaboraviti ni iznenađenja u vidu nove, ekskluzivne kozmetike za lice koja će vas uoduševiti. Drage dame, odmah zakažite svoj tretman i doživite vrhunsku njegu koju zaslužujete.

 “Sophie’s Beauty Line” posjeduje sertifikat izvrsnosti Platinum 6, koji se dodjeljuje za uspješno poslovanje, a u svom portfoliju posjeduje 3 salona na najatraktivnijim lokacijama u Crnoj Gori (Podgorica i Luštica Bay – hotel “Chedi”), a do kraja godine očekuje se otvaranje i na trećoj vrhunskoj lokaciji, ovog puta u Kolašinu (u sklopu Swissotel-a).