Acca Kappa renomirani je italijanski brend sa svjetskom slavom, stečenom zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i kvalitetu utkanim u autentičan rad. Poznate su njihove četke, ekskluzivno proizvedene u Italiji. Radi se o brendu sa izuzetnom tradicijom – kompanija je osnovana 1869. godine. Osmišljene su i dizajnirane sa jednim ciljem, a to je da tržištu predstave linije proizvoda koje bi zadovoljile sve potrebe frizera, ali i krajnjih klijenata, te pružile dašak bezvremenske elegancije i luksuza onome ko ih koristi.

Njihov moto je: Dugotrajni i proizvodi vrhunskog kvaliteta. Izuzetno su ponosni na materijale visokog kvaliteta koje koriste kao i različite tehnike izrade koje se prenose sa koljena na koljeno. Ovaj porodični brend kreira vrhunske proizvode koji donose italijanski stil, kulturu i eleganciju u domove širom svijeta. Ljubav prema prirodi, poštovanje prema ljudskom tijelu na temeljima poznate italijanske proizvodnje čine Acca Kappa brend prepoznatljivim i omiljenim!

Acca Kappa Professional je kolekcija koju H. Krüll posvećuje najvećim profesionalcima u svijetu frizera, berberina i šminkera. Sve četke za kosu, češljevi i četke za šminkanje prave se isključivo u Italiji, od vrhunskih materijala i po najsavremenijim tehnologijama, u kombinaciji sa zanatskim umijećem koje predstavlja istorijsko nasleđe kompanije. Pažljivo su birane, kako bi ponudili najbolju ergonomiju, performanse, udobnost i dugotrajnost.

Pozivamo vas da otkrijete liniju Acca Kappa četki za kosu, koja je ekskluzivno dostupna u Sophie’s Beauty Line.