Klasična ljepota, elegancija i seksipil, unikatni dizajn i najkvalitetniji materijali– sve ćete to pronaći u prvoj kolekciji vjenčanica brenda Itsa Couture dizajnerke Ivane Miranović pod nazivom “The one”. Inspiracija za prvu kolekciju vjenčanica pod nazivom ‘The one‘ je žena. Svaka žena koja sebe želi da vidi u nesvakidašnjim vjenčanicama koje samo ima priliku da vidi u inostranim časopisima. Ni u ovoj kolekciji Ivana nije odustala od visokog nivoa detalja i kvaliteta izvedbe, kao i ništa manje od savršeno izvedene konstrukcije, ručnog rada i svih detalja koje čine jednu idealnu cjelinu.

“Čitava kolekcija je u znaku lotosa, cvijeta, dakle cvjetna bijela čipka, cvijetne konstrukcije, zatim ručno šiveni kristali, bijele čipke sa perlama. Bijela boja preovladava, ali ima i tonova boje kože kako bi bijeli cvjetovi došli do izražaja. Akcenat je stavljen na isticanju ženstvenosti, cvjetanju žene u njenom najljepšem periodu života”. Ovo o kolekciji kaže sama dizjanerka, čiji brend definitivno predstavlja budućnost crnogorskog modnog svijeta.

Kolekcija sadrži velike i duge vjenčanice koje otkrivaju pojedine djelove tijela na diskretan način, korsete sa prepoznatljivim dizajnerskim detaljima, slojeve u donjim djelovima sa puf efektom, konstrukcijske modele koje bi nosile moderne princeze. Dio kolekcije je i jedna haljina sa kristalima. Ivana ovom kolekcijom želi da ohrabri mlade dame na pronađu svoju individualnost, slobodu i kreativnost. Za kolekciju je u Dubrovniku urađena i kampanja, čija je glavna zvijezda manekenka Žarklina Iković, dok je za fotografije bila zadužena Kristina Radonić. Ivana smatra da je kampanja najbolji način da kroz vizual, neverbalno, prenese zamisao i iskaže svoju viziju u djelo.

Itsa je ovom bridal kolekcijom učestovavla i na ovogodišnjem Montenegro Fashion Week-u. To je ujedno njeno prvo pojavljivanje na Fashion week-u, sa kojeg još uvijek sakuplja utiske. Pohvale stižu sa svih strana, što govori da je postigla željeni cilj. Veoma je zadovoljna organizacijom koju je u djelo sproveo Srđa Lubarda i učinio da jedan složen proces djeluje krajnje jednostavno.