Zanimljiv je podatak o samom pojmu concept storea. U zapadnom svijetu, concept radnje igraju veliku ulogu u testiranju tržišta. U poslednje vrijeme concept store-ovi kao mjesta za kupovinu postaju sve popularniji i prepoznatljiviji na našem tržištu. Riječ je o konceptu koji u jednom lokalu nudi široku ponudu autentičnih brendova, kakve ne možete naći u high street prodavnicama, u čemu i leži njihova prednost i draž, jer iskustvo shoppinga podiže na jedan viši nivo, i motiviše vas da se ovdje ponovo vratite. To su prave male oaze kreativnog duha, nesvakidašnjeg, originalnog dizajna i proizvoda kvalitetne izrade, koje na jednom mjestu okupljaju male brendove, domaće i svjetske dizajnere i na taj način kreiraju sasvim drugačiju shopping klimu.

Ovog puta vodimo vas u virtuelni obilazak novootvorenog Jalize Concept Store-a, koji je, uz ceremoniju otvaranja uz živu svirku i druženje sa dizajnerkom, upravo otvoren u Beogradu na vodi, na adresi Hercegovačka 19. Jalize kao brend, osnovan od strane predivne Alise, posvećen je razvoju savremene mode najvišeg kvaliteta za ljude koji postavljaju trendove, a istovremeno teže savršenstvu, jedinstvenosti i sofisticiranosti. Savršen dizajn, naravno, dolazi u mnogo različitih oblika – ali samo jedan odgovara našim ličnim preferencijama. To je ručni rad, jer samo ručno rađeni detalji razlikuju vrhunske proizvode od ostalih. Svaki detalj zaslužuje da bude usavršen stručnošću, strašću i ljubavlju. Ručni rad je uvijek drugačiji, različit, zavisi od materijala, ideje. Veliku pažnju posvećuju svakom klijentu. Individualizacija, posebnost, energija i ljubav –  ono su što Jalize čini bezvremenskim. Ovo što vidite nije samo butik ili običan concept store. Jednostavnost kao tihi luksuz, enterijer praćen specifičnim bojama i formama. Nude nijansa kao definicija nerazmetljive elegancije i ovalne forme i vijuge u dizajnu pričaju svoju priču.

Ideja ovog concept store-a jeste da izađe u susret ukusu klijenata u svim svojim segmentima, čime će učiniti da se osjećaju prijatno u njihovom okruženju, dok će istovremeno pretendovati da im ponudi uvijek nove proizvode i time ih zadrži motivisanim da se ponovo vrate. Ono što nude je sigurnost i svjetski nivo usluge, a društvena odgovornost jedna je od osnovnih vrijednosti Jalizea i u osnovi je identiteta brenda. Njihov poslovni model je osmišljen tako da kupcima pruži proizvode najvišeg kvaliteta, ručno rađene, koji se prave u Švajcarskoj i Srbiji na odgovoran način.

Na stvaranju ovog savršenog mjesta Jalize tim radio je 10 mjeseci. Ispred vas je modna oaza koja će pričati zajedničke trenutke, gdje ćete se smijati, pričati o modi i svim onim životnim, ženskim temama koje nas vežu. Kroz ovaj koncept, Jalize osnažuje svoju zajednicu i želi se povezati, kako  sa novim brendovima, tako i sa onima koji su već izgradili svoj put, ali koji žele jedan novi, luksuzni doživljaj i okruženje za svoje kolekcije. Sigurni smo u to da će vam Jalize Concept Store donijeti nezaboravno iskustvo shoppinga, pa savjetujemo da ih posjetite i, za sada, uživate u omiljenim Jalize Couture modelima i šeširima Fairytale by Neda Luković.