Da li ste raspoloženi da vaš make-up neseser ove sezone obogatite neodoljivom cvjetnom rapsodijom u najsofisticiranijim bojama i mirisnim notama proljeća? Naslućujemo da znamo odgovor na ovo pitanje.

Najnovija KIKO MILANO Days in Bloom limitirana kolekcija inspirisana je bojama prvih cjetova, toplim zracima sunca i proljećnom svježinom. zato predstavlja proizvode uz koje ćete oživjeti razigranost i šarm ovog godišnjeg doba. Cvjetni trijumf boja i aroma krasi cijelu Days in Bloom kolekciju, dok je svaki proizvod jedinstven u dizajnu i šarmu, poput tajne urbane bašte koja nestrpljivo čeka da bude otkrivena.

Od mat pudera i hajlajtera do sedefnih ruževa, uljanih sjajeva, multifunkcionalnih rumenila i lakova za nokte, kolekcija donosi kompletan asortiman šminke, proizvoda za njegu kože i prefinjenih aksesoara koji se ove sezone jednostavno ne smiju propustiti. Dodatnu vrijednost cijeloj kolekciji donose efikasne formule, delikatne cvjetne note i prijatne teksture komforne za nanošenje, dok je intenzivna paleta boja sasvim posebno iznenađenje. Days in Bloom proizvodi su poput buketa proljećnih nijansi i savršeno se uklapaju u trend proizvoda sa sjajnim ili baršunastim završnim obradama uz koje je zagarantovan romantičan, eteričan izgled za svaku priliku.

Vrijeme je za buđenje, nove početke i poletnost. Udahnite, izdahnite, procvjetajte, uz KIKO MILANO!

Nestrpljivi smo da isprobamo svaki od proizvoda koji su dostupni u danas otvorenoj KIKO MILANO radnji u BIG Fashion tržnom centru, kao i na sajtu i aplikaciji Fashion & Friends. Predlažemo da isto učinite i vi!