Cut-out, odnosno prorezi na odjeći, majicama, a posebno haljinama, poslednjih nekoliko ljetnjih sezona su veliki trend, a ovog ljeta možemo ih vidjeti svuda. Osim što su jako efektni, prorezi svakom outfitu daju posebnu dozu atraktivnosti i čine ga savršenim za ljetne dane i noći. Poznate dame, influenserke i ljubiteljke mode takođe su se priklonile ovom trendu.

Cut-out haljine možete nositi u ležernoj šetnji gradom, ali i za svečanije prilike. Posebno su popularne za tople dane i odličan su kontrast klasičnim i očekivanim krojevima. Cut out haljine ne moraju nužno otkrivati područje kukova ili stomaka, već izrez može biti na leđima i grudima, a veseliće vas i dašak vjetra koji ćete kroz njih osjetiti. Otmenost i elegancija, spoj ženstvenosti i seksepila, ali u isto vrijeme i praćenje aktuelnog trenda – sve to donose cut out komadi.

Zavirili smo u ponudu našeg i vašem omiljenog brenda Jalizé Couture i pronašli različite modele cut out haljina. Nama se posebno sviđaju cut out detalji koji otkrivaju neočekivane dijelove tijela. Koji model vi birate?