Revija slavi žensku moć, ljepotu i individualnost, a Danijela Jovetić i njen tim uspjeli su da dovedu jedinstveni svjetski performans u Beograd. Na sceni je prikazana sva ljepota ženstvenosti i važna uloga kose u ljepoti i samopouzdanju svake žene. Brend “Extension Pro” je prvi srpski brend i jedini na ovim prostorima kada je riječ o nadogradnji kose, jedini koji je uspio da sve ono što se dešava u svijetu, donese kod nas. Prelijepim modelima i specijalnim efektima dočarali su magičnu promjenu i fenomenalne ekstenzije koje nude tržištu. Ovo je bila jedinstvena prilika da se brojne kolege koje je prate Danijelin rad upoznaju uživo sa njenom tehnikom, ali i širokom paletom proizvoda.

Revija koja je održana na večeri zatvaranja “Belrade gatHAIRing 3+” festivala privukla je pažnju mnogih, od medija, preko javnih ličnosti, kao i ljudi koji se bave stilizovanjem frizura. Dugačkom pistom prošetale su djevojke koje su u svijetu modelinga pozicionirane na visokoj ljestvici, a specijalno za ovu priliku manekenke Mina Milutinović, Ivana Bataković, Maja Mihajlović i Kristina Perić iznijele su najnovije trendove kada je riječ o nadogradnji kose. Poslije dužeg vremena, na pisti se pojavila Tamara Nikolić, koja je pokupila aplauze pristunih gostiju. Iz prvog reda sve je pomno posmatrala pjevačica Seka Aleksić, koja i sama nosi nadogradnju ovog popularnog brenda.

Publika je sa oduševljenjem pratila vizuelni i audio spektakl na kome je dominaciju imala transformacija dužine i stila frizure. Danijela Jovetić, osnivač i vlasnik brenda, žena koja izuzetno uspješno već 8 godina gradi svoj brend, dobila je ovacije i aplauz. “Veliki je uspjeh kada strane kolege dolaze u Srbiju kako bi učili od vas najnovije tehnike nadogradnje kose. Ostali su oduševljni kvalitetom kose koju posjedujemo, a to je nešto po čemu nas mnogi prepoznaju. Uvijek nam je na prvom mjestu da svakom klijentu možemo da ponudimo najkvalitetnije proizvode, a potom uslugu koja je takođe važna” – izjavila je Danijela po završetku revije.

*Fotografija: ustupljene fotografije