U našem novom postu, u saradnji sa apotekom Megapharm (Studentski trg, Cetinje), donosimo vam pregled kozmetičkih noviteta, koje možete pronaći samo u njihovoj ponudi, a rade i dostavu na vašu adresu u sve gradove Crne Gore. Od kozmetičkih noviteta, izdvojili smo Aussie proizvode za kosu, obožavane od strane beauty blogerki jer na nevjerovatan način njeguju vlasi, kao i inovativne proizvode za izbjeljivanje zuba BlanX i Beauprox Black For White. Pa, da počnemo!

1. Aussi šamponi za kosu

Aussie brend je novost na našem tržištu, ali ne i u ostatku svijeta. Dolazi iz Australije, zaštitni znak im je preslatki klokan, a poznati su po finim sastojcima i mirisima. Aussie šamponi dolaze u nekoliko linija, izuzetno su ugodni i jako lijepo pjene. Kosa je, nakon upotrebe, mirišljava, podatna i nahranjena. Odlično hrane kosu, pa vrhovi izgledaju njegovano i zaglađeno. Ne otežavaju dodatno kosu, već upravo suprotno: daju joj lepršavost i podatnost. Šamponi sadrže potpuno prirodne sastojke, poput australijskog makadamija ulja i balm minta.

 

2. Aussi trominutne maske za kosu

Za ovim maskama za kosu vlada prava pomama i, baš kao i šamponi, sadrže potpuno prirodne sastojke. A zašto u svijetu vlada tolika pomama za njima? Iz razloga što maska dubinski prodire u vlas za samo 3 minuta, sto koriscenje cini izuzetnom brzim i efikasnim, što je prosto nevjerovatno za neki proizvod. Kosa je nakon maske izuzetno meka, glatka, sjajnija, lepršava, a krajevi na dodir deluju zdravo. Uz to, kosa prelijepo miriše, krajevi se manje mrse, a efekti maske mogu se vidjeti već poslije par pranja.

3. Aussi Miracle Oil Reconstructor ulje za kosu

Aussie nemasno ulje je svjetski bestseller! Može se nanositi i na mokru i na suvu kosu, rekonstruiše dlaku i daje fenomenalan sjaj! Ovu fantastičnu formulu možete koristiti na – pazi sad – jedan, dva, tri načina: prije pranja kose, na vlažnoj kosi kako bi joj pomogla vratiti glatkoću, te na suvoj kosi kojoj će donijeti genijalan sjaj. Tri put ura za Oil Miracle! Australijska ulja makadamije, sjemenki jojobe i avokada  sadržana u svestranoj nemasnoj formuli tretmana Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor vidno popravljaju izgled kose. Bez obzira koliko je kosa tretirana, ovaj praktični mali spasilac pomoći će joj da opet izgleda svilenkasto i glatko te zablista u svom punom sjaju. Za čas.

4. BlanX LED lampica za izbjeljivanje zuba

BlanX LED lampica je izazvala revoluciju u kućnim tretmanima bijeljenja zuba. Sadrži gel kojim se zubi peru,  a zatim se lampica umetne u usta i moć LED svijetla utiče na izbjeljivanje zuba na potpuno siguran način. Laboratorija BlanX predstavila je BlanX White Shock formulu, kompletnu lepezu proizvoda za izbjeljivanje zuba a ActiluX-om, inovativnim patentiranim sastojkom, koji se aktivira pod uticajem svijetla. To je jedina tehnologija u svijetu koja veže mikrokristale na caklinu zuba, stvarajući nevidljivu zaštitnu barijeru koja rastvara mrlje koje uzrokuju žutilo. Što ActiluX primi više svijetla, jače je izbjeljivanje. ActiluX doprinosi i održavanju desni zdravima i vlažnima, učinkovito uklanjajući bakterije koje uzrokuju plak i propadanje zuba. Caklina zuba je trenutno i vidjeljivo bjelja, bez potrebe za optičkim sredstvima za posvjetljivanje, abrazivnim silikonom ili peroksidom.

5. Beauprox Black For White pasta za izbjeljivanje zuba

Beauprox crna pasta za zube je dio pasti nove generacije rađenih na bazi aktivnog uglja, koji snažno polira zube i vraća im bjelinu, pri tome ne oštećujući zubnu caklinu. Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne cakline, stoga prisutnost nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima. Zubnoj pasti Black is White su dodata tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju. Pomažu pri otklanjanju osjećaja suvih usta, a zajedno sa natrijum fluoridom štite zube od kvarenja i pružaju dvostruku zaštitu od nastanka karijesa. Pasta kao dodatak sadrži kalcijum, čije je pozitivno dejstvo za zube odavno poznato. Ne oštećuje gleđ i potpuno je bezbjedna za svakodnevno korišćenje.