Madonna je tip žene koja tjera druge da svoj rad podignu na veći nivo, žena kakva negdje želim biti. Ne uklapam se u postulate koje sredina nameće i uvijek sam imala problem sa autoritetima, pa čak i onim mahalskim. Vaspitana sam na način da ne hejtujem nikoga i budem okrenuta sebi. Nikada nijesam razumjela one očajne žene koje prosto uživaju u u tome da nekog prozovu i svoje nezadovoljstvo i neuspjehe liječe tako što ih reflektuju na nečiji uspjeh i podsmijavaju mu se. Pakost takvih žena prezirem, a osobe koje se bore sa tim duboko žalim. Još više žalim one koji pokušavaju izazvati pakost kod drugih, zaboravljajući da je za takvu igru potrebno dvoje. A toga već odavno nema. Od uspjeha drugih ljudi meni ne može biti gore, pa me uvijek obraduju djevojke koje kažu da ih moj ovaj ili onaj rad podstiču da budu ono što jesu, da iskoče iz zadatih okvira, budu hrabre i počnu da rade ono što vole i u čemu uživaju. Možda nijesam prva koja je ovdje počela nešto, ali mislim da sam prva koja je pokrenula neke stvari i podstakla i druge djevojke da krenu mojim stopama. Isto tako, drago mi je što sam njihova inspiracija, kao što su i one moj motiv da nastavim dalje. Biti nekome inspiracija je sjajno, zato budite zadovoljne sobom, imajte svoj san i slijedite ga uz ambiciju, jer, kako je rekao kralj rock’n’rolla Elvis Presley: “Ambicija je san sa V8 motorom!”

TOTAL LOOK

Kao i uvijek, predlažem svim djevojkama da idu svojim putem. Sami za sebe postavlite standarde i dajte primjer drugima! Život je lijep i prepun mogućnosti za svaku od nas, zato uživajte, slušajte dobru muziku, upijajte dobre vibracije! A ja ću uvijek biti ja, otvorena, možda i previše za ukus ovdašnjeg svijeta ali who cares? Dok postojim, neću dozvoliti da mi ugase onu iskru koja me vodi dalje, i nastaviću da i dalje budem otvorena: u razmišljanjima, u stavovima, u prijateljstvu, ma u svemu. Neću dozvoliti da promijene ni moj osmijeh ni sjaj u očima. A ljudi? Za njih važi: “First they laugh, then they copy!”

IZDVOJENI KOMADI

Futurizam, a posebno srebrna boja je u vođstvu na revijama ove sezone. Ako tražite pravo rješenje za osvježenje svog ormara, zaigrajte na srebro! In je sve što je svjetlucavo, šljokičasto, metalik, pa priča o rijetkim mineralima i plemenitim metalima u svijetu mode tek počinje! Naročito popularne među modernim devojkama su metalik kožne jakne, koje fanovi futurističkog stila mogu kombinovati na različite načine. Ja sam odabrala kominaciju sa haljinom na pruge sa pojasom, koja iza ima volan, Mislim da su mi trenutno omiljeni komad takozvane oksford lakovane cipele na vezanje sa aplikacijama u vidu zvjezdica i usana, koje su, uz torbu sa istim aplikacijama, savršene za osvježavanje i davanje ličnog pečata svakoj kombinaciji, pa sam njih odabrala za ovu kombinaciju. Od nakita, ovog puta tu je choker ogrlica “My Dream”. Iako nijesam fan ovih ogrlica, moram priznati da me ovaj komad ostavio bez daha, jer je nevjerovatno chic komad. Za kraj, “fantastiš” Dolce & Gabbana sunčane naočare iz nove kolekcije.

DETALJI

SLIČNI KOMADI

Veliku zahvalnost za učešće u realizaciji ovog posta želim iskazati  sjajnom timu Vlado Beauty Bar-a (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica). Zasluga za fenomenalnu frizuru i šminku pripada Dženisu i Nadi, dijelu tima ovog divnog kolektiva. Dženis je izveo i maestralnu frizuru u stilu dvadesetih godina prošlog vijeka, dok je Nada, u skladu sa stajlingom i frizurom, ponovo bila na visini zadatka i odradila fantastičan make – up.