1. Pink

Ako želite da potpuno spremne dočekate tople ljetnje dane, predlažemo vam da tamne boje koje su krasile vaše nokte mjesecima, zamijenite pink bojom, koja se sjajno uklapa uz sve ljetnje outfite.

2. Banana žuta

Ovo ljeto je u znaku žute boje koja je dominantna i na noktima. Ovu boju laka nije lako nositi, ali to ne znači da je ne treba isprobati, posebno ove sezone kada su se pojavile nijanse koje stoje svakom tenu. Jedna od njih je svakako “banana yellow” nijansa.

3. Mint zelena

Boja je prava mint pastelna nijansa koja ima dosta zelene u sebi, pa je na suncu boja naprosto divna. Definitivno jedan od favorita za ljeto. U isto vrijeme nježna i nenametljiva, ova pastelna boja učiniće da mnogi pogledi budu upereni u vaše ruke.

4. Pastelno plava

Ako su vam dosadile klasične, crvene i ružičaste boje lakova za nokte ili vam je potrebno malo osvježenje, isprobajte neku od plavih nijansi. Sa noktima plavih tonova sigurno ćete biti zapaženi, naročito ako volite da nosite jeans i ležernije odjevne kombinacije. U trendu su sve nijanse, tako da ni sa jednom ne možete da pogriješite.

5. Vatreno crvena

Kada pomislite na lak za nokte, koja je boja vam se prva pojavi pred očima? Sigurno je to crvena. Klasik koji nikada nije izgubio svoje čari, crveni lak za nokte sasvim sigurno je jedan od najprodavanijih kozmetičkih preparata svih vremena. Uvijek aktuelna O.P.I. crvena nijansa je “Coca – Cola red”.