Restoran “Adriatica”

Restoran Adriatica nalazi se u slikovitom mjestu Bokokotorskog zaliva, u mjestu Kamenari. U sjeni maslina možete uživati u predivnim jelima mediteranske kuhinje i lokalnim morskim plodovima. U ovom restoranu se mediteranska kuhinja interpretira na nov način, a tu je i plaža sa predivnim bijelim pijeskom kao na Maldivima, sa barom u kojem se pripremaju fantastični kokteli. Uživanje je zagarantovano!

Biftek restoran “Gallardo”

“Gallardo” je prvi steakhouse u nautičkom kompleksu Porto Montenegro, koji donosi kombinaciju “fine dinning” iskustva,  tradicije i modernih tehnika pripremanja hrane, Ovdje dominira metod tzv. “suvog starenja”, koji generiše dubinu ukusa hrane. Izbor je širok: od crnogorskih jagnjećih kotleta, australijskog Black Angus steka i japanske šnicle, pa do najfinijih italijanskih i pruskih goveđih komada. Enterijer je vješto dizajniran, uz estetiku tradicionalnih jela od bifteka, ali i sa modernim dodirom, koji je jedinstven na ovom mjestu.

Japanski restoran “Sumosan”

Poznati lanac restorana savremene japanske kuhinje “Sumosan” sada je prisutan i u Crnoj Gori. Poznat po nevjerovatnom sušiju i sašimiju najvišeg kvaliteta, ovaj restoran donosi mnoštvo inovativnih japanskih jela, koje stvara originalni kuvar Bubker Belkhit. Sumosan je diskretna omiljena lokaciju sa A-liste međunarodnih poznatih ličnosti, ljubitelja hrane, ali i onih koji traže istinsko gastronomsko iskustvo.

Ukemochi

Ukemotchi donosi senzacionalne ukuse sa ulica Tajlanda i Bangkoka. Ovo jedinstveno mjesto u Porto Montenegro nudi tradicionalne rezance pripremljene u voku. Hrana ovdje definitivno osporava mišljenje da brza hrana ne može biti zdrava. Hrana pripremana u Ukemotchiju i njihovim tehnikama prženja, omogućava da povrće sačuva svoju svježinu, vitamine i sočnost. Dodajte na ovo proteine i sos po želji, i vaši rezanci su spremni. Brzo, zabavno i ukusno!