Sa prvim danima decembra, Podgorica će postati još jedan grad na globusu sa Philip B. zastavicom. Oni koji znaju o čemu se radi, neće morati više da naručuju iz inostranstva ove preparate, a za one koji ne znaju, otvara se jedan potpuno novi horizont saznanja o nepogrešivoj moći čistih biljnih sastojaka. Najzad svako može da isproba Philip B. tretmane, zahvaljujući novom ekskluzivnom beauty concept store-u “Sophies Beauty Line”, koji će biti ekskluzivni distributer i salon u kome možete saznati sve o ovom brendu.

Filip Betkowitz, eminentni holivudski ekspert za njegu kose, pobrao je međunarodna priznanja za svoj vizionarski pristup tretmanima za njegu kose, kože glave i tijela. Njegove nagrađivane mješavine su sve bazirane na čistim biljnim esencijalnim uljima, i to u moćnim visokim koncentracijama, bez vještačkih hemijskih sastojaka. Ovakav pristup je dramatično promijenio pogled na luksuznu njegu kose i tijela.

”Kada klijentu uradim neki tretman, volim da gledam kako se promjena dešava odmah. Često mi kažu da bi bilo divno kada bi svako imao priliku da iskusi čaroliju mog salona. Ali svako može! Jer čarolija je u mojim proizvodima. Svi proizvodi su testirani na mojim klijentima, među kojima su mnogi velike zvijezde, kojima je potrebno da imaju fenomenalnu kosu svaki dan. Prvi put kada sam vidio šta biljke u moćnoj aktivnoj koncentraciji mogu da učine kosi, shvatio sam da je to nešto posebno i novo. Utisak svih koji su probali to potvrđuje: dakle, čak i ako nisam sa vama ja sam tu!” (Philip B.)

Zima je pred nama. Nahranite svoje tijelo svim bojama sa pijace, kako bi sakupili energiju, a kosu častite saveznicima iz prirode spakovanim u Philip B preparate. Proizvod koji će, sasvim sigurno, izazvati najviše pažnje je Russian Amber Imperial šampon, najluksuzniji skupi šampon, koji je, uz to, proglašen najboljim šamponom na svijetu po mišljenju magazina “Vogue”. Ovaj šampon obnavlja kosu, štiti boju više nego ikad i pruža seksi, gustu, sjajnu kosu punu volumena. Kosa iz snova garantovana je već poslije prve upotrebe, a mješavina inspirisana Rusijom koju čine kamilica, sjemenke grožđa, ruzmarin, kopriva, čičak i žalfija predstavlja prirodni emolijant za zdrav sjaj. Pažnju privlači i gusta medasta formula, koja u maloj količini stvara bogatu pjenu.

*Fotografija: Boris Šekularac (MNE magazin)