1.  Vujadin Savić

Hana: Perfektno! Definitivno je obučen po mom ukusu, ne bih ništa menjala! Čak i na slici sa treninga izgleda stilizovano i lepo! Bravo! Za mene je on pobednik!

David:  Vujadin je jedan od retkih sportista koji imaju stiliste. Njegov stilista radi odličan posao. Vujadin je vrh frajer i sa tim će se svi složiti.

2.  Stevan Miladinović

Hana: Sviđa mi se Stevanov stil. Moderno, urbano, chic i vidi se da je siguran u to što nosi, što je veoma bitno.

David: Moram da priznam da je Stevan dosta blizak mom fazonu. Ima neke greške, ali ne modne, već jednostavno konceptalne. Na primer, ovo odelo, čini mi se da je Boškova kolekcija, mi je preterano. Ne zato što je pink, već zato što je previše pink. Nude majica ispod sakoa bi bila pun pogodak i dodao bih zlatni lanac. Dopada mi se ova kombinacija iz Praga. Mislim, kada ste prijatelj sa Dejanom Milićevićem i kada ste često sa njim na raznim događajima, bilo bi passe da ne znate dobro da izgledate, tako da, veliko bravo. Super su se spojile njihove energije.

3.  Dušan Petrović

Nataša: Sportski tip koji uvek dobro ukombinuje odevne predmete da to izgleda skladno, kao što je učinio na ove dve fotografije! Što se tiče odela, izabrao je klasičnu kombinaciju, koja uvek prolazi. Sve u svemu – lepo!

David: Dušanu ipak više ide kada je iza objektiva. Okej je. Ništa preterano posebno, talentovan je jako, pa mu i oblačenje nije toliko važno.

*Izvor: Trendy portal