Kozmetička linija Forlle’d iz Japana, koja postoji već desetak godina, danas je bez premca u svijetu. Forlle’d proizvodi zasnovani su na izuzetno malim molekulima hijaluronske kisjeline (600 do 4.000 puta manjim nego u standardnim kozmetičkim preparatima) i ostalim sitnim molekularnim supstancama (organska platina, biseri, uljani derivat vitamina C, ceramidi), čije kombinacije omogućavaju regeneraciju i podmlađivanje kože bez injekcija. Svi preparati urađeni su po visokoj tehnologiji naučnih otkrića Koići Tanakae, koji je za ovaj svoj izum dobio Nobelovu nagradu za otkriće izuzetnih sastojaka u borbi protiv anti – ageinga 2002.godine. Tretmani ove kozmetičke industrije mogu da se primijene i kao zamjena za biorevitalizaciju i mezoterapiju iglom, a odlični su prije i poslije operativnih zahvata u estetskoj hirurgiji. U prednosti Forlle’d preparata uvjerili su se kozmetičari sa svih kontinenata, ali i estetski hirurzi, jer Forlle’d tretmani mogu da se primijene kao zamjena za biorevitalizaciju i mezoterapiju sa iglom, a preparati su odlični kao tretmani prije i poslije operativnih estetskih zahvata. Visoko koncentrovane formule izuzetno su ekonomične i traju i do tri puta duže od običnih kozmetičkih preparata.

Posebna formula daje izvanredne rezultate zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji svih svojih sastojaka. Forlle’d se proizvodi u japanskim farmaceutskim fabrikama koristeći najviše standarde u tehnologiji kako bi se obezbijedio najviši stepen bezbjednosti. Hyalogy kompletna nega za kožu osmišljena je tako da pruža visoku hidrataciju koži sa boljim i dugotrajnijim efektima nego što to omogućuju drugi preparati za hidrataciju.

Čuvajte vašu kožu i omogućite joj najbolju njegu! Forlle’d proizvodi i tretmani ekskluzivno su dostupni u našem omiljenom beauty concept storeu “Sophie’s Beauty Line”.