Vrijeme je da zaboravimo na suve i neprijatne ruževe koji brzo nestaju sa usana. Kompanija essence nam predstavlja revoluciju u njezi i bojenju usana: izrazite svoju ličnost glasno i ponosno od jutra do mraka sa 8h matte tečnim ružem!

Usne su oduvijek bile u centru pažnje svih ljubitelja vrhunske šminke! Govore za sebe, privlače poglede, odišu senzualnošću i pozivaju na poljupce! Oni su naša snaga, naši saveznici u samopouzdanju, naši portparoli u svakoj prilici! Uvijek želimo da ih učinimo još izražajnijim i obimnijim. Smiju se, pričaju, zavode, ljube… a uz pravi ruž usnama možete dati dodatnu dimenziju i energiju. Zato se prema njima ponašajte s pažnjom i ljubavlju i ponosno ih ističite u svakoj prilici uz pomoć ruža za usne koji je udoban za nošenje, dugotrajan i izražajan.

To je upravo ono što je essence 8h matte tečni ruž za usne, koji vam nudi visoku pokrivenost i dugotrajan, vodootporan finiš otporan na poljupce koji traje do osam sati. Njegova kremasta, mat tekstura je prijatna na usnama i ne isušuje ih. Zahvaljujući specijalno dizajniranom aplikatoru, tečni ruž se nanosi lako i precizno.

Zašto vam treba essence 8h matte tečni ruž za usne? Jer nudi sve:

  • traje do 8 sati, prijatne kremaste teksture;
  • nudi punu pokrivenost boja, bez isušivanja usana;
  • prekrasan raspon boja od nježnih nude nijansi preko slatkih ružičastih tonova do intenzivno crvenih;
  • daje trenutnu intenzivnu boju u samo jednom potezu;
  • za laku i preciznu primjenu;
  • otporan na vodu – i na poljupce!