Redken 5th Avenue NYC je američki brand profesionalne kozmetike za kosu, koji se fokusira na razvoj prekretničkih proizvoda i svojim inovativnim pristupom podržava kreativnost frizera i stilista. Šamponi, regeneratori, maske i sprejevi za stilizovanje kose brenda Redken veoma su popularni širom svijeta. Velik raspon proizvodnih linija garantuje da će svako izabrati samo ono najbolje za svoju kosu. Zahvaljujući specijalnim i istovremeno blagim preparatima, kozmetika za kosu Redken garancija je najkvalitetnije njege. Svi Redken proizvodi po prvi put dostupni su u Crnoj Gori, u ekskluzivnom beauty concept storeu “Sophie’s Beauty Line”, a u saradnji sa njima donosimo top 5 Redken proizvoda za kosu.

1.  Maska All Soft

Maska za kosu Redken All Soft predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom. Ova maska intenzivno hidrira i jača dlaku kose, pruža kosi briljantni sjaj, a kosa je mekana na dodir.

2. Extreme Lenght sealer tretman

Redkenova patentirana tehnologija taurina i kationskih proteina pomažu vam da rekonstruišete i ojačate oštećenu kosu. Ovaj tretman bez inspiranja sadrži jedinstvenu Protein Network mrežu, kako bi ojačao kosu od korijena do vrhova, a sadrži i biotin koji efikasno sprečava cvjetanje krajeva i smanjuje lomljenje kose. Tretman intenzivno hrani i smiruje kosu i ostavlja svilenkastu završnicu, bez težine. Inovativni ugrađeni vrh četkice obezbjeđuje peciznu primjenu na područjima kojima je potrebna njega.

3. Diamond Oil Glow suvo ulje

Njega bez ispiranja Redken Diamond Oil Glow Dry pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno. Štiti kosu od spoljnih uticaja, dubinski je hrani i zaglađuje dlaku.

4. Cerafill Maximize tretman

Ovaj tretman namijenjen je tankoj kosi, čiju gustinu povećava trenutno. Proizvod ne sadrži silikone, povećava gustoću i jačinu kose, eliminiše lomljenje kose i kvalitativno poboljšava njenu strukturu.

5. Color Extend Magnetics šampon 

Šampon Redken Color Extend Magnetics učinkovito čisti vlasište, temeljno pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu. Osim toga, produžava boju kose, jača dlaku, regeneriše i hrani kosu, uz to je intenzivno hidrirajući.