Prvi dan škole jedan je od najznačajnijih dana, kako za samo dijete tako i za roditelje. Uopšte, polazak u školu spada među najvažnije događaje u životu svake porodice, pa samim tim, roditelji često ne znaju što očekivati, kako se pripremiti za taj događaj, jer riječ je o trenucima u kojima se dijete treba dokazati i pronaći svoje mjesto u društvu.

Nabavka školskih knjiga za mnoge je stresan zadatak, ali zato bi utjehu mogli pronaći u šarenim sitnicama bez kojih nijedna školska godina ne može početi. Ako ste u potrazi za školskom torbom, morate paziti na njenu veličinu, težinu, ima li postavljene naramenice i zadnju stranu. Sve te karakteristike utiču na udobnost, a na kraju i na zdravlje kičme. Najbolje bi bilo u kupovinu povesti svog mališana i na licu mjesta provjeriti odgovara li mu. Vašeg će mališana posebno razveseliti dizajn školske torbe, pa ne bi bilo loše odabrati radnju u kojoj postoji širi izbor. Naš predlog je Samsonite, koji nudi kvalitetne i udobne školske torbe, sa upečatljivim kolorističnim detaljima i retro prizvukom. Ove torbe biće prava podrška u novim školskim izazovima. Kako biste se na vrijeme pripremili za početak nove školske godine, iskoristite njihovu fenomenalnu ponudu: 30% popusta na sve školske torbe i pernice za djevojčice i dječake!

Za ljepši i ugodniji povratak u školske klupe, tu je nova Piazza Italia kolekcija, u kojoj ćete, sasvim sigurno, pronaći fenomenalne kombinacije za vaše mališane. Svaki dan stiže nešto novo, pa ih zato pratite redovno na društvenim mrežama ili posjetite njihovu radnju. Kako bi povratak u školu bio kompletan, tu su i nove linije Samsonite kofera, za nezaboravne nove avanture.

Garderoba: Piazza Italia

Torbe: Samsonite

Frizura (Kana): Filip, Sophie’s Beauty Line

Make – up (Kana): Ivana Jovanović

Fotografija: Marko Gardašević