„Moje primarno obrazovanje i aktuelno zanimanje nemaju dodirnih tačaka sa modom, ali me to nije ograničavalo da u upoznavanju sebe potražim još neki način da izrazim svoje mogućnosti. Bavljenje modnim dizajnom doživljavam kao priliku da vizuelizaciju svojih ideja sprovedem u jedinstvene kreacije, kao što sam do sada radila isključivo za sebe, a sada sam srećna što ću imati priliku da ih ponudim i drugima. Kao što kaže i sam naziv brenda, radi se o pravljenju haljina/komada odjeće, u ovom slučaju visoke mode, što je publici bilo jasno odmah nakon prvog prikazivanja. Ja duboko vjerujem da ću ime svog brenda opravdati u danima koji dolaze. Sami naziv se izgovara Ica, što je moj nadimak, tako me zovu oni koji me vole i kojima vjerujem, te sam i odabiru brenda pristupila na personalizovan način”, kaže ova mlada dizajnerka.

Naziv kolekcije „Tuscan Night“ više aludira na njene prve korake u modnom dizajnu, nego na inspiraciju koja ju je vodila tokom izrade kolekcije. „Odavno sam svjesna svoje kreativnosti i toga s kakvom lakoćom mogu da sprovedem u djelo neku zamisao. Naziv kolekcije ‘Noć u Toskani’ je samo geografska odrednica na kojoj sam donijela konačnu odluku o bavljenju modnim dizajnom, pod uticajem vjenčanja prijateljice i čarobne mediteranske atmosfere okružena dragim prijateljima koji su prepoznali moj talenat i ohrabrili me“, prisjeća se ona.

Stvarna inspiracija kolekcije je žena čija je želja da bude zadovoljna sobom, da uživa u odjeći koja je srasla sa njenim razmišljanjem, sa njenom ličnošću pa je nosi sa lakoćom i ponosno. Kolekcija se sastoji od 20 modela, a pri izradi je korišćena čipka, svila, brokat, američki saten. Ti materijali, kao i razne vrste tila u sinergiji sa ručno pravljenim konstrukcijama i korsetima oživljavaju viziju “Itsa Couture”, u kojoj stari glamur i moderni geometrijski oblici daju savršeno nosive modele sa crvenog tepiha. Što se tiče boja, Miranović je svakoj dala priliku, od najsvjetlije do tamnih“. Itsa Couture predstavlja inkarnaciju svijeta koji žena nosi u sebi: da bude dom, da živi u sadašnjosti, da bez bojazni gleda budućnosti u oči, svoja i uvijek nova. Kroz kreacije Itsa Couture, žena će moći da izrazi svoj individualizam na način da prvi utisak bude onaj pravi.