Kako je sve počelo?

Danijela Jovetić, žena koja stoji iza Extension Studia, još kao mala devojčica obožavala je kosu i njeno uljepšavanje. Već sa 15 godina, shvatila je da su ljubav i strast prema ovom poslu sve jači i da je to njen životni poziv. U želji da se usavršava i napreduje, pored školskih obaveza uporedo je kao zaposlena u frizerskom salonu sticala razna znanja i iskustva.

Svoju uspešnu karijeru započela je samouka i kroz svakodnevni rad dolazila do najadekvatnijeg rešenja, a kroz spoj znanja, iskustva i raznih tehnika, izgradila je najbolju metodu nadogradnje kose, koju slobodno može da nazovem svojom – metodom Danijele Jovetić. U ambiciji da klijentima pruži što bolji kvalitet usluga, posjećivala je svjetske sajmove i tržišta u oblasti ekstenzija, gde je pronalazila isključivo najkvalitetniju kosu koja je sad u ponudi. Osmijeh klijenata i emocija koju na Danijelu ostavlja moć transformacije ju je opredijelilo da postane ekspert u oblasti nadogradnje kose.

Metode nadogradnje

Extension Studio nabavlja kosu i samostalno je tretira i obrađuje prema poslednjim hair care standardima. Posebno je peru, klasiraju, farbaju, sve prije same aplikacije, jer studio dobija potpuno prirodnu kosu sječenu u repu. Nakon toga kosa se obrađuje: prave novu boju i, zajedno sa vama, biraju teksturu i apliciraju je kako bi kosu što bolje uklopili sa vašom kosom! Njihova kosa vrhunskog kvaliteta je najbolja na tržištu, a klijentkinje koje se iznova vraćaju u salon i preporučuju njhove usluge upravo su dokaz za to! Kvalitet usluge, profesionalnost i posvećenost klijentkinjama je upravo ono što ih izdvaja. Što se tiče tehnika, rade hladnu špansku tehniku, mikroringove, keratin – italijansku tehnologiju, kao i tape in ekstenzije. Takođe, u Extension Studiu za vas mogu napraviti clip in nadogradnju ili rep od njihove kose vrhunskog kvaliteta.

Ono što će obradovati djevojke iz Crne Gore je vijest da konačno i one mogu imati kosu kakvu su oduvijek sanjale! Kosa iz ponude Extension Studia dostupna je u beauty concept store-u Sophie’s Beauty Line. Zakažite vaš termin i osjetite magiju i moć transformacije koju donose ove nadogradnje!