Emina Jahović, osnivačica i kreativna direktorica YAEMINA BEAUTY je predstavila u Crnoj Gori novi brend ljepote koji se sastoji od 55 najkvalitetnijih proizvoda za šminkanje u 16 ​​kategorija, koji su najvećim dijelom proizvedeni u Italiji. Poslije više od pet godina napornog rada u saradnji sa timom najvećih stručnjaka za ljepotu u kozmetičkoj industriji, realizovana je nova poslovna ideja sa ciljem da svim ženama ponudi praktičnu „Needed“ make up kolekciju, kao i originalnu liniju parfema „Endorfin“ po pristupačnim cijenama.

“Nakon velikog uspjeha koji je Yaemina Beauty postigao u Srbiji i Turskoj, srećna sam da je moja kozmetika konačno dostupna ženama u Crnoj Gori za koju me vežu posebno lijepe uspomene. Moj tim stručnjaka iz Italije, Njemačke, Turske i Srbije predano je radio na svim proizvodima birajući najkvalitetnije sastojke da bi oni danas vama, drage žene, bili dostupni. Prošlog ljeta posjetili smo i Crnu Goru da bi što bolje razumeli tržište i potrebe naših budućih klijentkinja. Željela sam da inspirišem žene da budu kreativne u različitim periodima života te je tako nastala kolekcija za vjenčanje, za izlaske, za dnevne varijante, zatim za brinete, za djevojke svjetlije puti. Vodili smo računa da svaki proizvod bude postojan, lagan, da se ženama dopada kada ga nanesu na lice i da, koristeći minimalne količine, dobiju odličan rezultat“ – izjavila je Emina Jahović povodom početka prodaje proizvoda brenda YAEMINA BEAUTY u Crnoj Gori.

“Ponosna sam što najveći dio mog tima čine samostalne i jake žene. Za mene je YAEMINA BEAUTY preduzetnička inicijativa pokrenuta sa namjerom da ohrabrim i druge žene da izađu iz zone komfora i učine nešto za šta nisu imale hrabrosti, ali jesu želju i strast” – istakla je Jahović.

Osim visokog kvaliteta proizvoda, najveće vrijednosti make up kolekcije „Needed“ su dostupnost, postojanost i praktičnost. Emina je posebno ponosna na činjenicu da je gotovo 90 odsto proizvoda veganskog porijekla.

Govoreći o motivaciji koja je srž njenog brenda, Emina je istakla: “Samopouzdanje je za mene imperativ, bez njega nema istinske ljepote. Vjerujte u sebe, volite sebe i njegujte se. Budite zvijezda na svojoj pozornici života u svakom trenutku jer zaslužujete samo aplauze.  Svaka žena je lijepa i jedinstvena i zato je važno da uvijek podržimo jedna drugu“ – istakla je Emina.

Pored make up kolekcije „Needed“, liniju parfema “Endorfin” čine četiri različite mirisne note koje su kreirane od sastojaka najvišeg kvaliteta i sa ciljem da podignu nivo raspoloženja i energije kod svake žene tokom cijelog dana.

“Nakon velikog uspjeha sa prethodnim parfemom, poželjela sam da ovaj put odemo korak dalje i kreiramo različite mirisne note, za svačiji ukus. Naučno je dokazano koliko receptori za miris utiču na mozak i emocije, zato želim da se uz “Endorfin” još više radujemo, smijemo i volimo, što nam je u ovim danima i te kako potrebno” – zaključila je Jahović i najavila uskoro novo druženje sa publikom početkom 2021. godine.

Cjelokupna kolekcija brenda YAEMINA BEAUTY, koju čine maskara, ajlajner, olovka za oči i obrve, palete sijenki za oči, karmini i sjajevi za usne, olovke za usta, tečni i puderi u prahu, tečni korektori, rumenila, tečni hajlajteri i drugi proizvodi, mogu se ekskluzivno pronaći u 10 drogerija  “Kuća Hemije” i “Dama” dok su četiri “Endorfin” parfema dostupna u svih 25 objekata ovih drogerija. Više informacija o brendu i proizvodima dostupno je na zvaničnom sajtu www.yaeminabeauty.com i Instagram profilu @yaeminabeautyofficial