Glavni akteri su međunarodni umjetnici različitih profila, poput zvijezde u usponu Dominic Fikea, glumca Damson Idrisa i modela Kaie Gerber, zapravo talenti i kreativci, koji, kroz seriju videa, emotivnih razgovora i pisanih poruka, dijele svoju priču. Fokus je na individualnosti i individualnom izražavanju u realnom svijetu. Neko to radi kroz razgovor o svojim navikama, kroz kreativno pisanje, neko kroz sanjarenje ili razgovor sa sobom, a neko opet, kroz poeziju… Pored toga što brend poziva na iskazivanje emocija, ove sezone fokus je usmjeren i na ekološke teme, koje za cilj imaju održivije poslovanje modne industrije i bolji kvalitet života.

Novu kolekciju odlikuje komfort i minimalizam, uz upotrebu „planet-friendly“ materijala i nove teksture. Najudobnije, meke basic pamučne majice, duksevi sa kapuljačom, farmerke, meke jakne s recikliranim perjem iz prirodnih izvora, logo majice uskog kroja, tie dye šuškave jakne za kišno vrijeme – sve što vam je potrebno da biste osvježili vašu sezonsku garderobu, nalazi se u ovoj kolekciji.

Uz originalni logo i monogram brenda, koji ova kolekcija slavi, nezaobilazne su i kratke, tzv. cropped jakne i opušteni stilovi, ali i straight jeans modeli farmerica, kreirani tako da donose jednostavnu siluetu, karakterističnu za jednu od omiljenih modnih epoha – devedesete godine prošlog vijeka. Farmerice su možda i jedan od ključnih komada kolekcije, kao simbol brenda još otkad je Brooke Shields izjavila da ništa ne stoji između nje i njenog Calvin Klein džinsa. Najveći dio denim komada napravljen je od održivih materijala poput recikliranog i organskog pamuka, koji koriste manje vode u procesu izrade same kolekcije.

Kroz ovu kampanju, možete vidjeti kako se Kaia Gerber snašla kao glumica, u njenoj interpretaciji „Američke horor priče“:

Komade za jesen dostupni su u Calvin Klei Underwear radnji u shopping centru „Delta City“ u Podgorici, ali i u nedavno renoviranoj Fashion&Friends radnji u tržnom centru “Kamelija” u Kotoru, zatim u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Budvi, Nikšiću i Baru, kao i na webshopu fashionandfriends.com.