Sprska dizajnerka Hana Olajić otvorila je II veče Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week-a. Ona se svojim kreacijama po prvi put predstavila crnogorskoj publici. Kao što se od Hane i očekivalo, kolekcija ,,Fairytale by Hana” donosi neobične kreacije u rozoj, zelenoj, crnoj, sivoj, ciklama i zlatnoj boji.

“Hana Olajić Fashion” je modni brend koji je inspirisan urbanom, modernom, samostalnom djevojkom koja želi da u svakoj prilici bude primijećena, šik, drugačija, posebna, koja se grozi uniformisanosti, koja ne prati slijepo modne trendove već ih sama diktira. Pri izboru materijala trude se da oni da budu prijatni za nošenje, biraju dezene i detalje koji još nijesu viđeni kod nas, sve u cilju različitosti i jasnog raspoznavanja modela ovog brenda.

Glavni dio kolekcije čine haljine, mada ima i upečatljivih kompleta i pantalona, a od detalja na kreacijama, ističu se veliki cvjetovi, mašne i asimetrični rukavi. Hanine kreacije namijenjene su uskoj grupi djevojaka, koje su drugačije i smjele, jer je Hanina moda bezvremenska. Ne prati modne trendove, već dizajnira po svom nahođenju, zavisno od inspiracije. Ova djevojka ne robuje okvirima, voli da izlazi iz šablona i spaja nespojivo.

*Fotografija: Nikola Pejović