Jalize Couture, od svojih početaka, predstavlja sinonim za vanvremenski glamur i seksipil i vrlo često je i izbor poznatih dama. Kolekcija je bogata glamuroznim, chic komadima, koji donose fuziju ženstvenosti i aktuelnih trendova. Vjerujemo da će ovi trendi, vanvremenski komadi  privući sve poglede. Jalize žene širom svijeta obožavaju ovaj brend, životni stil i mentalitet samog brenda, a kampanje i modeli u njima stvaraju fantaziju oko Jalizea. Takva je i njihova nova kampanja, koja nam pokazuje da trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi ostaju IN zauvijek. Jalize novom kolekcijom nastavlja da njeguje ženstvenu, sofisticiranu estetiku, uz pravi jesenji kolorit.

Okosnicu kolekcije čine kožne jakne, ujedno i najveća strast u Jalizeu. Jasno je i zašto: kada jednom izaberete neki od njihovih cool, luksuznih modela, vidježete da ne postoji ništa tako mekano kao koža od koje brižljivo izrađuju svaki model. Ništa ne odiše perfekcijom kao njihove kožne jakne. Pažnja se pridaje svakom detalju, od sirovog materijala do gotovog modela svaki korak prolazi kompleksan proces ručne izrade. Upravo zbog toga ovi komadi su na cijeni.

Jalize je sinonim za eleganciju i snagu, i izuzetnu pažnju poklanjaju visokokvalitetnim trikotažnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode. Zato nova kolekcija donosi nezaboravan dizajn ready-to-wear komada koji će trajati i uvijek biti jedan od omiljenih komada u vašem garderoberu. Materijali koji se koriste u izradi su luksuzni, premium materijali, poput čiste vune i kašmira, a oni će vam omogućiti odličnu ravnotežu između lakoće nošenja i toplote u hladnim danima. Vjerujemo da vam neće biti teško da izaberete komad koji će govoriti umjesto vas.

Na treba zaboraviti ni osjećaj udobnosti i komforta, koji čine da se dobro osjećamo u onome što nosimo. Jalize stil je i ovdje jedinstven, baš kao i žene koje biraju brend. Bez obzira da li birate da se izdvojite svojim outfitom ili uklopite u jesenju inspiraciju, bez obzira na ono što radite, oni su tu da za vas izaberu pravi outfit!