GEOX, vodeća kompanija u kategoriji obuće i razvoju patenata i najsavremenijih tehnologija u ovom segmentu, otvaranjem nove prodavnice u Podgorici nastavlja svoj put inovacija i ponude savršenih rešenja koji će sigurno dovesti do jednog sasvim novog iskustva potrošača u Podgorici i Crnoj Gori.

Otvorena prošle nedjelje, i smještena na Cetinjskom putu bb (zgrada Linea), nova prodajna lokacija sadržaće sveobuhvatnu kombinaciju Geox obuće i odjeće za muškarce, žene i djecu, nudeći istovremeno i komfor porodične kupovine u savremenom objektu na dva sprata. Dva velika upečatljiva izloga radnje, dva ulaza i prostrana dva sprata otvaraju Geox dimenziju posvećenu različitim kolekcijama: muška i ženska kolekcija na jednoj strani i dečija obuća na suprotnoj, dok stepenište vodi u suteren, posvećen drugom dijelu muških i ženskih kolekcija.

Nova GEOX radnja odiše savremenim stilom sa dekorativnim elementima koji crpe inspiraciju iz italijanskog dizajna, baš kao i kompletan transparentni enterijer, npr. udobna centralna sjedišta presvučena zelenim ili plavim hi-tech vlaknima što generalno rezultira modernom estetikom koja je savršena za izlaganje kolekcija, za objektivnu percepciju i koja, na poslijetku, otvara jednu novu dimenziju kupovine obuċe. Otvaranje nove prodavnice u Podgorici samo je još jedan korak naprijed u pravcu koji je izabrao GEOX, a kojim redefiniše svoju ulogu u maloprodajnom sektoru. Ove nove prostorije svojevrsna su proslava stabilnosti distribucije, zajedničkih odnosno univerzalnih vrijednosti brenda i pristupa koji karakteriše maksimalna posvećenost klijentu, što, naravno, dovodi do konstantnog rasta i razvoja Geox Brenda i trajno visoke, stabilne pozicije na svjetskom tržištu obuće.

GEOX GRUPACIJA

GEOX je italijanska kompanija poznata po proizvodnji vrhunske obuće i casual odjeće za muškarce, žene i djecu, sa jakim akcentom na razvoju visokih tehnologija u ovom segmentu. Geox-ova dostignuća zasnovana su na  neprekidnim istraživanjima i usavršavanju inovativnih rješenja koja pružaju prozračnost, vodootpornost i amortizaciju. Trenutno, sa zaštićenih 55 različitih patenata i 11 novih patentnih aplikacija, Geox je vodeći brend na međunarodnom tržištu casual brendirane obuće.

Fotografija: Vesela Mišković

Model: Kana Tomašević

Make – up: Jovana Đuković za Sophie’s Beauty Line

Frizura: Sophie’s Beauty Line