MISS SIXTY je italijanski brend poznat širom svijeta koji se pobrinuo da kreira kolekciju inspirisanu estetikom kojom vladaju sporty i casual elementi. Baš poput Belle Hadid, zaštitnog lica brenda, u odjeći ovog brenda osećaćete se samouvjereno i seksi, jer ćete odjeću prilagoditi svom stilu života.

Nova Miss Sixty kolekcija oduševiće istinske ljubitelje italijanskog street glamura. Brend vješto balansira između elegantnijeg i casual stila, predstavljajući modele koji će postati ključni dio garderobera svake trendi djevojke. U nastavku izdvajamo komade koji će vam pomoći da vaš outfit istovremeno izgleda opušteno, ali i dovoljno luksuzno da ga ponesete u svim prilikama.

Uz Miss Sixty bijele patike visokog đona do svoje obližnje kafeterije ćete dotrčati bez po muke. Udobne i šik, patike koje mogu biti i classy i casual, kako god vi to poželite. Baš poput svjetskih zvijezda, možete ih uklopiti uz Miss Sixty iscijepan džins dubokog stuka, koji će na savršen način naglasiti vaše obline, i Miss Sixty crop top crni džemper dugih rukava.

Farmerke                               Džemper                                   Patike

 

Miss Sixty košulja-haljine su savršen izbor za proljeće. Skrojene su tako da naglašavaju vaš struk i da vašu figuru učine ženstvenom, u potpuno casual autfitu. Uz haljinu prirodno pristaju sandale sa debelim đonom, a ukoliko ne želite da košulja odaje previše skockan izgled, ispod nje je dovoljno obući bijelu majicu sa V izrezom ili majicu sa printom.

Haljina sa zipom           Bijela majica         Majica sa printom                  Sandale

 

Proleće i midi haljine idu ruku pod ruku, još kada su one prekrivene floralnim printom – jasno je da će biti idealna podrška za sve predstojeće ljetnje aktivnosti. Miss Sixty je upravo mislio na sve dame i kreirao idealnu floralnu haljinu pufnastih rukava u kojoj ćete odisati svom svojom ženstvenošću. Uklopite haljinu uz kockaste kožne sandale i budite sigurne da ćete izgledati savršeno!

Midi haljina                                  Papuče

 

Sve pomenute Miss Sixty odjevne komade možete pronaći u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, kao i na online shopu fashionandfriends.com.