Jedno od najvažnijih epoha u istoriji “američke fabrike snova” svakako je zlatno doba Holivuda, vrijeme čistog glamura i najvećih holivudskih diva, zapamćenih po njihovoj gracioznosti, prefinjenosti, ženstvenosti i damskom držanju u svakom trenutku. Upravo Holivud i njegove legendarne dive bile su inspiracija za novu kampanju brenda “Jalize” koji obožavaju dame širom svijeta. Ako razmišljate kako da osvježite svoj ljetnji stil, ne morate gledati samo u budućnost, jer vam zvijezde Holivuda mogu biti najbolji modni uzor i izvor inspiracije i dobrog stila. Film i moda nekako su oduvijek išli jedno uz drugo, pa nas kampanja pod nazivom “Počelo je!” vodi u neka druga vremena, u vremena kada je počela koketerija mode i filma, vraća nas u sedamdesete godine, kada je sve bilo u modi.

Nova Jalize kolekcija za proljeće/ljeto neustrašivo donosi široku slobodu izbora odjevnih predmeta koja nikog ne sputava, a definitivno nam otvara mogućnost da svojim stilom oblačenja iskažemo svoju ličnost, svoju unutrašnju stvarnost i ojsećajnost, jer kako reče jedna dosjetka, Život je suviše kratak da biste se tužno oblačili” (Lipovecki). Magična kampanja koja prati kolekciju donosi retro vibe, koji nam se konstantno vraća kao inspiracija i pokazuje nam koliko je aktraktivan.  Zahvaljujući autentičnosti i unikatnosti, Jalize nam donosi sjaj i svjetlucavost disco mode, komade prošarane sjajem, aktuelne upečatljive boje i neonski kolorit, a svaki look donosi određenu dozu neobičnosti ali i luksuza koje nećete naći nigdje drugo. Jalize modeli iz nove kolekcije savršeni su, kako za svaki dan, tako i za večernja događanja, proslave, žurke, za Studio 54 lifestyle. Ono na čemu u Jalizeu insistiraju od samih početaka je unikatan dizajn. Sami krojevi su gotovo uvijek krajnje jednostavni i svedeni, ali istovremeno hrabri, chic i moderni.

Osim fenomenalnih, a uz to veoma atrkativnih i nosivih modela haljina, zaštitni znak brenda Jalize su handmade kožne jakne, pa nijesu zaobišle ni novu kolekciju. Redizajn dobro poznatih modela, poput Jela jakne, biće vaš vjerni pratilac kroz ljetnje avanture. Ne govorimo ovdje o vrelim ljetnjim danima, već o uzbudljivim noćima, zalascima sunca i večernjim izlascima, o noćima u kojima obuvamo visoke potpetice i idemo u grad. Neobavezno nagrnuta jakna na vašim ramenima je definitivno must – have za ovakve noći.

U tekstu vam donosimo samo neke od fotografija kampanje, kojom se Alisa Đimsiti, osnivač brenda, zahvalila svim djevojkama koje biraju njen brend i bez kojih ni ove fotografije ne bi postojale. Kako sama kaže, kampanja u njoj budi 1001 emociju, donosi podsjećanja na a put koji je bio težak, trnovit i pun strahova. Podsjeća je da svaki mali uspjeh slavi kao da je najveći, jer nas upravo ti mali uspjesi zapravo vode ka onim velikim. Tim koji potpisuje kampanju čine Mina Dišljenković (kreativni direktor i fotograf), Miloš Đokić (stilista), Nikola Rakić (frizura), Jovana (šminka), a tu su i fantastični modeli Vesna Jerković, Milica Mimi Dukić i Marija Carić.