Učenje je proces koji se nikada ne završava, što je i vizija Rome Business School Belgrade, koja je, u skladu sa tim, kreirala program specijalno za middle i senior menadžere i rukovodioce biznisa, a želja im je da unaprijede i prošire svoje znanje i vještine novim tehnikama koje su aktuelne u poslovnom svijetu.

Poslovnoj zajednici i medijima u Crnoj Gori sinoć je, u prijatnoj atmosferi hotela Hilton u Podgorici, predstavljen Executive MBA program, koji počinje u novembru 2022. a čije su prijave još uvijek otvorene. Executive MBA program je sastavljen od 16 modula, koji se održavaju jednom mjesečno u vidu produženog vikenda (petak-nedjelja), a čitav program traje 21 mjesec. Prezentaciju je održala Rajka Šinik Vulić, direktorica Rome Business School Belgrade.

Međunarodna akreditacija, inovativni kurikulum i Savjetodavni odbor škole koji je sastavljen od eminentnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u raznim industrijama i na brojnim tržištima je ono što ovu biznis školu pozicionira u svijetu. Svojim studentima nastoje da, kroz formalne i neformalne kanale, pomogne i u daljem razvoju karijere. RBS je počela sa radom u Srbiji prošle godine, kada je i upisala svoju prvu generaciju EMBA studenata. Najavili su i otvaranje svog moderno opremljenog kampusa u centru Beograda, na Terazijama koji je prillagođen radu sa velikim brojem menadžera.

Rome Business School Belgrade akreditovana je od strane VIU – Universidad Internacional de Valencia koji studentima dodjeljuje 60 univerzitetskih bodova (60 ESPB) i dvostruku diplomu. RBS posjeduje brojne akreditacije od strane italijanskog Ministarstva obrazovanja, Privredne komore Rima, Evropske komisije, Evropskog savjeta za obrazovanje u oblasti biznisa i mnogih drugih evropskih institucija. Kada je riječ o predavačima, RBS ih je pažljivo za Executive MBA program u želji da polaznicima obezbijedi kvalitetan i inovativan sadržaj zasnovan na akademskim osnovama, ali sa velikim korporativnim iskustvom iz najvećih svjetskih kompanija.

Regionalne kompanije koje su do danas ukazale povjerenje poslavši svoje menadžere na RBS Executive MBA program su: Allianz Partners, Comtrade, Delta Holding, Deutche Welle, Hemofarm, Johnson & Johnson, Roche i mnoge druge.