FOREO IRIS: Masažer za blistavo područje oko očiju!

Svaka žena se barem jednom susrela s problemom područja oko očiju. Bilo da je plakala zbog nesrećne ljubavi, pa je područje bilo natečeno, bilo da ju je uhvatila alergija, pa je područje bilo nadraženo, bilo da je vjetar osušio to područje pa se svaka crtica dodatno naglasila ispod pudera, bilo da je uočila svoju prvu boricu – tanka koža oko očiju uvijek izaziva nesrećne  uzdahe.

Prvo mjesto na kom postaju vidljivi znakovi stresa, umora i starenja, upravo je predio oko očiju. S obzirom na činjenicu da veći dio dana provodimo ispred ekrana, da smo često prezaposleni, da je ponekad situacija na relaciji posao/privatni život takva da ne pomaže nijedna antistres metoda, a dešava nam se i nekad da malo spavamo, nimalo ne čudi da je područje oko očiju osjetljivo i da zahtijeva posebnu njegu. Sada je na našem tržištu dostupan savršen uređaj za to: FOREO IRIS™, odobren od strane oftalmologa. Umirujuća naizmjenična T-Sonic™ tehnologija nježno umanjuje znakove starenja, tanke linije, bore, podočnjake i vrećice ispod očiju pa koža predjela oko očiju izgleda iznenađujuće glatko, svježe i mladoliko.

Jedinstveno dizajniran IRIS masažer za blistavo područje oko očiju koristi naizmjeničnu T-Sonic™ tehnologiju kako bi umanjio vidljivost bora oko očiju, podočnjaka i vrećica ispod očiju. IRIS poboljšava apsorpciju i efikasnost vaših omiljenih krema ili seruma za područje oko očiju. Mekani i glatki silikon oblikovan je tako da savršeno tretira konture oka i nježno masira predio oko očiju. Recite zbogom tamnim podočnjacima, sitnim borama i vrećicama ispod očiju!

KARAKTERISTIKE IRIS UREĐAJA

Naizmjenična T-Sonic tehnologija

Ova jedinstvena hight-tech njega i tehnologija, u FOREO vlasništvu, inspirisana je azijskom masažom tapkanjem vrhovima prstiju. Nježne pulsacije IRIS masažera mnogo su efikasnije od manuelne masaže područja oko očiju i dolaze u dva načina rada kako bi zadovoljile potrebe i udobnost korišćenja kod svih žena.

2 inovativna načina rada: Pure & Spa Mode

Pure Mode nježno imitira manuelnu masažu vrhovima prstiju i prikladan je za kožu koja počinje da pokazuje prve znake starenja. Spa Mode imitira profesionalan beauty tretman kombinujući pokrete tapkanja i nježne pulsacije, pa je prikladan za kožu sa vidljivim znacima starenja.

Medicinski nježni silikon

IRIS masažer za blistavo područje oko očiju napravljen je od medicinskog, hipoalergenog silikona, bez BPA i ftalata. Neporozan je i na njemu se ne talože bakterije.

Jastuk za vaše oči

Blago zakrivljeni dizajn od mekog i glatkog silikona savršeno pristaje uz konture oka za nježnu masažu područja oko očiju.

Osmišljen za vas

IRIS je potpuno vodootporan, ima 8 brzina, lagan je i lako prenosiv, a jedno punjenje dovoljno je za 140 upotreba.

Investicija u njegu područja oko očiju

Svaki IRIS masažer dolazi sa 2 godine totalne garancije i  10 godina garancije kvaliteta.

KAKO SE KORISTI IRIS MASAŽER?

01. Nanošenje kreme ili seruma za predio oko očiju: Nanesite i razmažite svoju kremu ili serum koji koristite za predio oko očiju.

02. Masaža lijevog oka: Prislonite IRIS masažer na konture lijevog oka 30 sekundi.

03. Masaža desnog oka: Prislonite IRIS masažer na konture desnog oka 30 sekundi.

FOREO rezultati njihovog kliničkog ispitivanja pokazali su sledeće: da je IRIS 3,5 puta efikasniji u smanjenju podočnjaka, za 84% povećava apsorpciju seruma za oči, 80% je efikasniji u izglađivanju konture očiju i 70% u smanjenju tamnih kolutova, 51% je efikasniji u učvršćivanju kože ispod očiju i 50% u povećanju sjaja konture očiju. Takođe, 43% je efikasniji u smanjenju finih bora u predjelu očiju. Sjajno, zar ne?

Nekome će ovaj uređaj smatrati luksuzom, ali je definitivno još jedna desna ruka u njezi cijelog lica, a ne samo djelova kojih bi se i inače sjetili. Ukoliko se, ipak, odlučite za kupovinu i investiciju ove vrste,  uređaj možete pronaći  na Multicom i Cosmetics prodajnim mjestima.